Ένα French Girl αποκάλυψε τις τρεις αγαπημένες του καλοκαιρινές τάσεις στο Who What Wear

Με ένα feed που σε καλεί να το ακολουθήσεις και με ένα brand που έχει ήδη συναντήσει την επιτυχία, και έχει πολλά ακόμα να δώσει, είναι λογικό να λέμε πως η Anne Laure Mais ξέρει από μόδα και στυλ. Το French Girl ξεκίνησε την καριέρα της σαν influencer και έπειτα έκανε το πιο σωστό βήμα: λάνσαρε το δικό της brand το 2018. Με ένα πρόχειρο scroll στο feed της θα καταλάβεις πως ισορροπεί ανάμεσα στα διαχρονικά items και τα statement στοιχεία, προσθέτοντας παράλληλα και κάποιες vintage πινελιές.

Το Who What Wear ζήτησε από την Anne Laure Mais να αποκαλύψει τις τρεις αγαπημένες της τάσεις για το καλοκαίρι, αλλά δε σταμάτησε εκεί. Μοιράστηκε και τα κομμάτια χωρίς τα οποία δε μπορεί να ζήσει. Αν πάει το μυαλό σου σε λευκά t-shirts και vintage jeans και αξεσουάρ, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Οι τρεις τάσεις που το French girl αγαπάει αυτή τη σεζόν:

Φούστες με κορδόνια

Οι wrap skirts έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των insiders της μόδας εδώ και αρκετό καιρό. Η ίδια δήλωσε πως θα τερματίσει το trend αυτό με τη νέα φούστα του brand της. Το name της θα είναι Dakota, και τα είναι διαθέσιμη στη νέα συλλογή.

Zebra print

“Έχουμε ένα υπέροχο cardigan από Musier για την επόμενη συλλογή. Μου αρέσει το zebra print γιατί μπορείς να το φορέσεις με έναν πολύ chic τρόπο (με λευκό παντελόνι ή μια μακριά φούστα) ή με έναν πολύ άνετο τρόπο, όπως με jeans για παράδειγμα,

Row σανδάλια

Τα chunky σανδάλια θα τα βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι, οπότε το γεγονός και ότι η ίδια τα έχει λατρέψει, δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη. Όπως δήλωσε η ίδια, είναι η επιτομή της μόδας των 90s, αλλά και εξαιρετικά άνετα.

>> Απορείς ποια είναι τα items που δεν αποχωρίζεται ποτέ;

Vintage Denim

Θεωρεί πως τα vintage jeans είναι φτιαγμένα από τα ιδανικά υλικά και κουβαλούν μια ολόκληρη ιστορία.

Oversize σακάκι

“Ένα oversize σακάκι, γιατί είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορείς να φορέσεις με τα πάντα”.

Ένα printed φόρεμα

Δε μπορεί να μείνει μακριά από ένα φόρεμα με cool print το καλοκαίρι, μιας και είναι από τα items που μπορείς να φορέσεις από την παραλία μέχρι και τη βραδινή έξοδο.

Ένα λευκό t-shirt

Ένα λευκό t-shirt κατά την άποψή της είναι ΤΟ basic, αλλά δεν είναι εύκολο το να βρεις ένα καλό. Εμείς δε διαφωνούμε πάντως.

Ένα άνετο ζευγάρι σανδάλια

“Ένα ζευγάρι σανδάλια με μικρό τακούνι (πχ. τρία εκατοστά ή και λιγότερο), απλά επειδή μπορείς να τα φοράς όλη την ώρα.”

Images: @ANNELAUREMAIS Featured image: Garance Dore

Πηγή:savoirville.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours