Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου – Ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση πρώην συνεργάτη της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και η αναφορά στον σύντροφό της

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επέλεξε η Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια που κατάφερε για μήνες να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός, σήμερα, μια μέρα μετά την ονομαστική της εορτή, αισθάνθηκε έτοιμη να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά ανακοινώνοντας πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δάνια. 

4424854298855244 image

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

4424849449875009 image

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης, ο πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλοντας να εκφράσει τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της φίλης του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έκανε και μια μικρή αναφορά στον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη. Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing! 

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα… Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει. Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια» απάντησε με τη σειρά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

4424849797890930 image

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος και την ευχάριστη είδηση σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 9/1 στο #MegaΚαλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι της είχαν μεταφέρει πως η παρουσιάστρια ήταν έγκυος, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι».

«Εγώ έμεινα σε κάτι που έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτησή του για την Ιωάννα Μαλέσκου. Είπε ότι τώρα με αυτή τη φωτογραφία της Ιωάννας και με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, δίνονται απαντήσεις και σε άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα επαγγελματικά. Πρέπει να είναι 4 με 5 μηνών έγκυος.

Μήπως η Ιωάννα Μαλέσκου συζητούσε τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος και πολύ συνειδητά αποφάσισε να πει όχι σε όλες και να μείνει εκτός;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του #MegaΚαλημέρα αποκάλυψε: «Πάντως όταν είχε γίνει η πρεμιέρα των “Τέλειων Ξένων”, στα τέλη Νοεμβρίου, υπήρχε πληροφορία. Δηλαδή είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα, στο οποίο με είχαν ρωτήσει αν θα ερχόταν η Ιωάννα Μαλέσκου εκείνο το βράδυ, λέγοντάς μου ότι είναι έγκυος. Σαφώς, προσπαθούσα να δω αν υπάρχει κοιλίτσα, αλλά δεν πήγα να της πω κάτι. Δεν θα πας σε μία έγκυο να πεις ότι “έχω μάθει ότι είσαι έγκυος”. Δεν το κάνεις, είναι άσχημο. Με το καλό, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Εμείς ανταλλάξαμε τις ευχές μας χθες το βράδυ».

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το δικό της σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την ανακοίνωση της τελευταίας μέσω Instagram πως διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Τόσα χρόνια άκουσε τα εξ αμάξης, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν αλύπητα. Την έφεραν από ένα τοπικό σε ένα μεγάλο κανάλι, είναι πραγματική Survivor για μένα» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Επιβίωσε και από τα χτυπήματα που άκουσε και για τη δεύτερη χρονιά και τελικά έκανε λίγο πίσω… ίσως αυτό να εννοούσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ότι κάποια στιγμή θα βγει και θα πει γιατί δεν την είδαμε ενώ είχε πει ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη. Ίσως να ‘ταν η εγκυμοσύνη ο λόγος. Απείχε, δεν είπε τίποτα, το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό και μπράβο της» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς να το κρύψεις. Αν θέλεις να πάρεις απόσταση από τα πράγματα, μπορείς πραγματικά. Η Ιωάννα ξέρει να χειρίζεται καλά την εικόνα της και μπράβο της» σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τις ευχές της έστειλε μέσα από την εκπομπή της και η Φαίη Σκορδά

About Post Author