Άγριες Μέλισσες: Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των “Άγριων Μελισσών” ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.

Οι “Άγριες Μέλισσες”, που έφεραν και πάλι την ελληνική μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο καθηλώνοντας σε κάθε επεισόδιό τους πάνω από 1.500.000 τηλεθεατές, επιστρέφουν τη νέα
σεζόν στον ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτουμε τον μύθο των “Άγριων Μελισσών” να πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η σειρά των δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών άρχισε, ήδη, να γράφει τον συγκλονιστικό Γ’ κύκλο της. Το πραξικόπημα της 21 ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των “Άγριων Μελισσών” ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.

Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…
Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του.
Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους.
Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη.
Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία.
Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση.
Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε.
Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο.
Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα.
Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά.
Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα.
Ένας άντρας έτοιμος να “κυριεύσει” τα πάντα.
Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Χρονικά, η σειρά Άγριες Μέλισσες στο νέο κύκλο επεισοδίων θα βρίσκεται στα χρόνια της χούντας, της χειρότερης εποχής της σύγχρονης Ελλάδας. Η περίοδος των εξελίξεων θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, μην ξεχνάμε πως όλοι μετρούν ήδη τις πληγές τους από τον θάνατο του Μιλτιάδη.

Οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές στα επεισόδια του τρίτου κύκλου και μια από τις πιο σημαντικές θα είναι η επανεμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο με την παρουσία του.

Θα έχει στο πλευρό του τον αδερφό του Αχιλλέα, θα γίνει φίλος με τον Δούκα που σίγουρα χρειάζεται δυνατούς συμμάχους για να ξεφύγει από όλα αυτά που τον κατηγορούν, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου και όλοι θα εκτελούν τις εντολές του.

Όλοι είναι με την πλάτη στον τοίχο απέναντι από τον νέο «κακό» της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Ανεπιθύμητοι για τους συγχωριανούς τους αλλά και για τα ίδια τους τα παιδιά, που τους απέρριψαν, έχουν πια ως μοναδικό τους στήριγμα ο ένας τον άλλον. Όμως κι αυτό δεν είναι πια και τόσο σίγουρο…

Ο Δούκας δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που ήταν στις Άγριες Μέλισσες. Κλονισμένος από τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών του, νιώθει αφόρητες τύψεις και αναζητά τη λύτρωση.

Αντίθετα, η Μυρσίνη, ακόμα και έπειτα από όσα έγιναν, βρίσκει ένα εκατομμύριο λόγους για να θρέφει το μίσος της. Ένα μίσος που θεριεύει για τις αδελφές Σταμίρη και κινδυνεύει να καταπιεί και την ίδια.

Αγριες Μελισσες Spoiler: Νέα επεισοδια – Η Μυρσίνη τελειώνει τις αδελφές Σταμίρη

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με όσα γράφει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, η Μυρσίνη παροτρύνει τον Δούκα να προσεγγίσει τους ανθρώπους του νέου καθεστώτος, ώστε να επωφεληθεί επιχειρηματικά και να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία.

Και στη συνέχεια καταπιάνεται με το μεγάλο της στόχο: την εκδίκηση για το θάνατο του αγαπημένου της γιου, του Σέργιου. Μια εκδίκηση που εκείνη την τραγική νύχτα στις Άγριες Μέλισσες, κατά την οποία το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες, έμεινε στη μέση.

Τώρα, με σύμμαχο τον Ακύλα Μεγαρίτη και φυσικά, τον Μελέτη, θα τη σχεδιάσει από την αρχή.

Άλλωστε, ο Ακύλας έχει και αυτός τους δικούς του λόγους για να εκδικηθεί τις τρεις αδελφές, καθώς τις θεωρεί υπεύθυνες για την κατάληξη του αδελφού του, Αχιλλέα. Κι αυτό το πάθος για εκδίκηση που τρέφουν και οι δύο θα τους φέρει κοντά. Τόσο κοντά που ίσως στις Άγριες Μέλισσες πυροδοτηθούν… εκρήξεις!

Αγριες Μελισσες Spoiler: Δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν ρόλο-κλειδί

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, ξεκινούν από μέρα σε μέρα και οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς υπόσχονται στους τηλεθεατές καταιγιστικές εξελίξεις.

Οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν την εποχή της Δικτατορίας και για μία ακόμη χρονιά θα δοκιμαστούν από νέες δύσκολες καταστάσεις.

Αγριες Μελισσες Spoiler: Το πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης

Στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα».

Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης που είχε μπει στη ζωή της αν και η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο. Ένας χαρακτήρας που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο…

Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, τον οποίο σύμφωνα με το zappit.gr θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.
Ο Ζάχος είναι γιος της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της.

Με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Ζάχος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.

Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός από όλους, ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) μετακομίζει στο Διαφάνι και σπέρνει τον τρόμο. Κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τόσο εκείνους που αντιτίθενται στη χούντα, όσο και εκείνους που ενεπλάκησαν στον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον ίδιο και την οικογένειά του είναι το αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια.

Στο πλευρό του θα είναι η σύζυγός του. Ένας πολυαναμενόμενος ρόλος που θα πάρει σάρκα και οστά, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, από την Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη, κρύβει τη δική της ιστορία και έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Όμως τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται…

Αυτός ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ, καθώς η ίδια γνωρίζει πολλά ενώ τον πραγματικό εσωτερικό της κόσμο δεν τον γνωρίζει κανείς.

Τόσο ο Νίκος Κουρής όσο και η Μαρκέλλα Γιαννάτου μόλις έκλεισαν τη συμφωνία για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, που με κινήσεις ματ δείχνει πως σκοπεύει να επικρατήσει στη μάχη της prime time και την επόμενη σεζόν.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours