Ένας Saint (Άγιος) μοντέρνος και λαμπερός, ήρθε να αλλάξει τις συνήθειες μας στο Κολωνάκι, να ανεβάσει τον πήχη στην ποιότητα του καφέ και να μας δώσει εναλλακτικές για το «γρήγορο φαγητό» που αναζητάμε στην καθημερινότητα μας.

Το καινούργιο καφέ άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην Σκουφά 23 και με καθαρή και σύγχρονη αισθητική το είδαμε ήδη στα stories του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, του Πέτρου Ιακωβίδη, της Λένας Ζευγαρά και πολλών άλλων.

Ο καφές είναι απλά εξαιρετικός. Εξαιρετικός! Τα ζεστά κρουασάν βουτύρου, το carrot cake, το red velvet cake, τα cinnamon rolls και οι ξεχωριστές σοκολάτες μπορούν εγγυημένα  να φτιάξουν την μέρα σου και επιβεβαιώνουν απόλυτα την ινσταγκραμική επιγραφή του μαγαζιού «Welcome to Therapy».

Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές και για τους πιο πειθαρχημένους που αναζητούν ένα δυναμωτικό σνακ για να συνεχίσουν την μέρα τους: διαφόρων και πολλών ειδών μπάρες, γιαούρτια και σάντουιτς που φτιάχνονται καθημερινά και καλύπτουν τις ανάγκες για προσεγμένη διατροφή.

Στο Saint μπορεί κανείς επίσης να προμηθευτεί  premium quality προϊόντα τσαγιού, καφέ, μπισκότων και σοκολάτας, για το σπίτι, το γραφείο ή για δώρο.

Και παρ’ όλο που λειτουργεί κυρίως ως take-away κατάστημα, ο εξωτερικός χώρος του Saint έχει γίνει ήδη στέκι για καφέ και κουβέντα.  

Saint: Σκουφά 23 Αθήνα

τηλ 21 0363 9797

Instagram: @saint.athens.project

Παραγγελίες μέσω Wolt

About Post Author