Τα TOP10 σε πωλήσεις για το 2020!

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ επιπεδο – ΑΒΕΡΩΦ 5 – ΛΑΜΙΑ

Το Δώρο - Ξενάκης Στέφανος | Public βιβλία

1.ΤΟ ΔΩΡΟ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ / KEY BOOKS

ΤΟ ΔΩΡΟ εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά  θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς. 

Το βασίλειο

2.ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – JO NESBO / ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το συγκλονιστικό νέο θρίλερ του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας που είναι το ίδιο εκρηκτικό και πολυεπίπεδο όσο τα μυθιστορήματα της σειράς Χάρι Χόλε.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

3. The Subtle Art of Not Giving a F*ck – Mark Manson / ΕΣΟΠΤΡΟΝ

“Η ευελιξία, η ευτυχία και η ελευθερία ανήκουν σε ανθρώπους που ξέρουν για ποια πράγματα να νοιάζονται – και, το πιο σημαντικό, για ποια πράγματα να μην νοιάζονται. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο, φιλοσοφικό και πρακτικό βιβλίο που χαρίζει στους αναγνώστες του την σοφία να κάνουν ακριβώς αυτό.”

Βιβλίο: Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας, της Λένας Διβάνη

4. Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας- Διβάνη Λένα / Εκδόσεις Πατάκη

Τα πιο επιδραστικά ζευγάρια, τα πιο έντονα για να καλύψουν την ιστορία της Ελλάδας από το 1821 ως τη χούντα. Οι άντρες λόγω εποχής είναι πρωταγωνιστές αλλά και οι γυναίκες της ζωής τους είναι εξίσου σημαντικά, φλεγόμενα πρόσωπα.

 

Όμορφα Κορίτσια - Karin Slaughter - 9789600120479 | Protoporia.gr

5.ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – Karin Slaughter / GUTENBERG

Η Karin Slaughter (γεν. 1971) πλάθει ένα συναρπαστικό, καθηλωτικό μυθιστόρημα, όπου η βία δεν γνωρίζει όρια. Ο αναγνώστης πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ένα δεξιοτεχνικό αλλά σκληρό μυθιστόρημα. 

Λογοτεχνία: Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες | Loutraki 365

6. Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες – ΟΟΥΕΝΣ ΝΤΕΛΙΑ / ΔΩΜΑ

Μια ωδή στον φυσικό κόσμο και μια σπαρακτική ιστορία ενηλικίωσης, που μας υπενθυμίζει πώς τα παιδικά μας χρόνια μάς καθορίζουν για πάντα και ότι η ανθρώπινη φύση κουβαλά αρχέγονα, βίαια μυστικά, απ’ τα οποία κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει.

Πατρίδα» του Φερνάντο Αραμπούρου: Το αφήγημα του διχασμού - ελcblog - βιβλίο - elculture.gr

7. ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΡΑΜΠΟΥΡΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ / ΠΑΤΑΚΗΣ

Η “Πατρίδα”, το μεγάλο μυθιστόρημα της Χώρας των Βάσκων, είναι το μεγάλο μυθιστόρημα της εποχής μας.
Η ιστορία δύο πάλαι ποτέ στενά συνδεδεμένων οικογενειών, που κατασπαράχθηκαν μέχρι θανάτου, είναι η καρδιά της “Πατρίδας” του Αραμπούρου, που ανατέμνει τα γεγονότα τριάντα χρόνων στη Χώρα των Βάσκων, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 έως το 2011, όταν η εθνικιστική και αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ (Euskadi Ta Askatasuna) ανακοίνωσε την οριστική παύση της ένοπλης δράσης.

Bernadine Evaristo - Κορίτσι, Γυναίκα, Άλλο | CultureNow.gr

8. Κορίτσι, Γυναίκα, ‘Aλλο Bernadine Evaristo / Gutenberg

«Μοναδικό μυθιστόρημα που επάξια κέρδισε το βραβείο Booker, πολυπρισματικό, που ωστόσο σχετικά μονοφωνικά προβάλλει την έμφυλη και φυλετική καταπίεση. Ωστόσο, σε μια ακόμα ανδροκρατούμενη εποχή τέτοιες φεμινιστικές και αντιρατσιστικές φωνές χρειάζονται για να φανούν όλες οι κοινωνικές αδικίες»

Philip Kerr - Πρωσικό Μπλε | CultureNow.gr

9. ΠΡΩΣΙΚΟ ΜΠΛΕ- ΚΕΡ ΦΙΛΙΠ / ΚΕΔΡΟΣ

Το αστυνομικό μυθιστόρημα με κεντρικό ήρωα τον σαρκαστικό, απότομο, κυνικό, με τραχύ χιούμορ και μια ιδιαίτερη αίσθηση περί δικαίου και αδίκου επιθεωρητή Μπέρνι Γκούντερ, αναφέρεται στην κτηνωδία του Ανατολικού Μετώπου, στην μεταπολεμική πείνα και εκμετάλλευση, και φτάνει μέχρι τον Ψυχρό Πόλεμο, που χαρακτηρίζεται εκτός των άλλων από το διπλό παιχνίδι που έπαιζαν πολλοί, καθώς και από μια αμείλικτη αδιαφορία για την ηθική και την ανθρώπινη ζωή. 

Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου. Κουβέντες για το φως μες στο σκοτάδι της κατάθλιψης - Κορτώ Αύγουστος | Εκδόσεις Πατάκη

10. Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου – Κορτώ Αύγουστος / ΠΑΤΑΚΗΣ

Ό, τι κι αν μας ψιθυρίζει η κατάθλιψη, πάντα υπάρχει η ελπίδα.
Είμαστε φτιαγμένοι για καλύτερες μέρες.

 

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours