Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μουντάκη με τίτλο “ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ”

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά Πολύχρωμοι Χαρταετοί (για 6-9+ ετών), το νέο βιβλίο της  Αργυρώς Μουντάκη ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ, μια ιστορία αφιερωμένη στη στενή σχέση των σύγχρονων μπαμπάδων με τα παιδιά τους, γεμάτη χιούμορ, ανατροπές και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Αργυρώ Μουντάκη

«Μυστικά με τον μπαμπά»

Μυστικά με τον μπαμπά - Μουντάκη Αργυρώ | Public βιβλία

ΕΙΚΟΝΟΓΡΆΦΗΣΗ: ΛΕΛΑ ΣΤΡΟΥΤΣΗ

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν μετά το υπερεπιτυχημένο Πες το μόνο στη μαμά, της Αργυρώς Μουντάκη, το νέο βιβλίο της συγγραφέως που έχει τίτλο ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.

Ένα κουτί γεμάτο μυστικά μοιράζεται ο Κωνσταντίνος με τον μπαμπά του και ένα άλλο η Ερατώ με τον δικό της μπαμπά. Τα παιδιά αποφασίζουν να μοιραστούν τα μυστικά αυτά. Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση αφηγούνται τις ιστορίες τους, γελάνε μέχρι δακρύων, μιλάνε για τις ανησυχίες τους και στο τέλος απορούν… Οι μαμάδες τους πραγματικά δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά; Καταλήγουν λοιπόν να φτιάξουν ένα τρίτο κουτί με το δικό τους σπουδαίο μυστικό! Ποιο είναι άραγε αυτό;

Μια ιστορία αφιερωμένη στη στενή σχέση που καταφέρνουν οι σύγχρονοι μπαμπάδες να χτίσουν με τα παιδιά τους. Τα μυστικά που οι μπαμπάδες μοιράζονται με τα παιδιά τους είναι από απλές μικρές ζαβολιές κρυφά ή δήθεν κρυφά από τη μαμά –εδώ η συγγραφέας μάς κλείνει το μάτι πονηρά– έως πολύ σοβαρά θέματα, όπως η ενημέρωση των παιδιών για το σώμα τους και τη λειτουργία του. 

Ένα βιβλίο για τη σημασία των στενών οικογενειακών σχέσεων στην προσπάθεια όλων των γονέων να αναθρέψουν υγιή και ευτυχισμένα παιδιά. Μία ακόμη συναρπαστική ιστορία της Αργυρώς Μουντάκη διανθισμένη με χιούμορ, ανατροπές και ένα απρόβλεπτο τέλος!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445

 e-mail: info@diaplasibooks

www.diaplasibooks.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours