ΜΑΡΘΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

«Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια;»

 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΆΦΗΣΗ: ΜΑΡΘΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΜπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια

Για κάθε δύσκολη περίοδο έχουμε πιστό φίλο και σύμμαχο το βιβλίο. 

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς μας φίλους το “Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια;”,  σε κείμενο και εικονογράφηση της Μάρθας Κολοκοτρώνη

Ένα παραμύθι γι’ αυτά που βλέπουμε και δεν βλέπουμε στην καθημερινότητά μας, με ήρωες την καμηλοπάρδαλη Ζιραφούλα και τον κροκόδειλο Κροκοντούλη, που μας δείχνει ότι η οπτική του άλλου μπορεί να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και συναρπαστική με τη δική μας.

Η Ζιραφούλα, μια ψηλή καμηλοπάρδαλη, έχει συνηθίσει να κοιτάει μόνο ψηλά, μέχρι τ’ αστέρια. Ο Κροκοντούλης, ένας μικροκαμωμένος κροκόδειλος, βλέπει μόνο χαμηλά, εκεί που σέρνεται στο έδαφος. Μια τυχαία συνάντησή τους θα σταθεί αφορμή για να δει ο καθένας τους τον κόσμο αλλιώς.

Το βιβλίο «Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια;», μπορείτε να το προμηθευτείτε από το eshop των εκδόσεων Διάπλαση https://www.diaplasibooks.gr/boreis-na-deis-me-ta-dika-mou-matia/ 

*

Η Μάρθα Κολοκοτρώνη σπούδασε αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Από το 2015 είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου ΕΤΗ της Ζυρίχης. Έχει συνεργαστεί με γραφεία στη Θεσσαλονίκη και τη Νέα Υόρκη και έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στη Σιγκαπούρη και στην Ινδία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Βερολίνο, όπου μεγαλώνει τα δυο παιδιά της με τις ιστορίες του Κροκοντούλη και της Ζιραφούλας.

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445

 e-mail: info@diaplasibooks

www.diaplasibooks.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours