«Κλασική μουσική – Η ιστορία της σε εικόνες» , με κείμενο του Ρίτσαρντ Μπράτμπι και εκπληκτική εικονογράφηση του Νικ Νέβες.

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν ένα αληθινό απόκτημα: το βιβλίο «Κλασική μουσική – Η ιστορία της σε εικόνες», με κείμενο του Ρίτσαρντ Μπράτμπι και εκπληκτική εικονογράφηση του Νικ Νέβες.

Ένας μελωδικός κόσμος πλημυρισμένος με νότες και χρώματα που δίνει στους παιδικούς μας φίλους την ώθηση να ανακαλύψουν τον πιο μαγικό κόσμο της μουσικής….την Κλασική Μουσική.

Η ιστορία της δυτικής μουσικής από τον 11ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας, από τη Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν μέχρι τον Στοκχάουζεν.

Γνώρισε τους μεγαλύτερους συνθέτες και άκου τη μουσική τους διαβάζοντας! Μάθε τα μουσικά όργανα και δες πώς παίζονται και συνδυάζονται για να φτιαχτεί η μουσική. Ανακάλυψε τις πιο διάσημες όπερες και συμφωνίες, τα πιο γνωστά κοντσέρτα και μπαλέτα.

Μια έκδοση που συνδυάζει τη γνώση με την απόλαυση που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη: κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή ConBrio στο κινητό ή το τάμπλετ σου, πέρνα την κάμερα πάνω από τις σελίδες του βιβλίου και ανακάλυψε 100 σύντομα μουσικά αποσπάσματα. 

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ρίτσαρντ Μπράτμπι

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Νικ Νέβες

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αλέξανδρος Πανούσης

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι

Τηλ.: 2169003693, e-mail: shop@diaplasibooks.gr

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας

Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445,  e-mail: info@diaplasibooks.gr

website: www.diaplasibooks.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours