Σε σοκ βρίσκεται ο χώρος της μόδας μετά την ανακοίνωση του θανάτου της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας Σοφίας Κοκοσαλάκη.

Ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, εμφανώς αμήχανος από την είδηση της απώλειας της Σοφίας Κοκοσαλάκη μίλησε στο newsit.gr και χαρακτήρισε το γεγονός του θανάτου της “θρίλερ”.

«Εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με τον θάνατο. Είναι θρίλερ αυτό που συνέβη στη ζωή μιας νέας και δημιουργικής κοπέλας» είπε εκθιάζοντας παράλληλα τη δουλειά της στον χώρο της μόδας. «Έκανε πολύ ιδιαίτερα πράγματα. Είναι πολύ θλιβερό, έφυγε ένας νέος άνθρωπος. Είχε μεγάλο ταλέντο, φαντασία, αναγνωρισιμότητα σε όλον τον κόσμο, από οίκους μόδας μέχρι ηθοποιούς παγκοσμίου φήμης» σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Σοφία Κοκοσαλάκη ήταν στην ωραιότερη στιγμή της καριέρας της. «Μου φαίνεται τρομακτικό να φεύγει ένας άνθρωπος τόσο νωρίς. Μόνο 46 ετών. Δεν υπήρχαν πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό με πετυχημένες καριέρες και διεθνή αναγνώριση. Είχε κάνει πάρα πολλά πράγματα, ήταν μεγάλο ταλέντο» τόνισε και κατέληξε με μια συμβουλή: «να μπορούμε να ρουφάμε τη ζωή, αυτό μόνο έχω να πω. Της ζωής το ποτήρι πρέπει να το πίνεις εσύ και να μην αφήνεις άλλους να επηρεάζουν τη ζωή σου.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours