Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Τζαβέλλας θα αποκτήσουν σε μερικούς μήνες τον καρπό τους έρωτά τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή του ALPHA «Happy Day», βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύντροφό της, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους.

«Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη χθεσινοβραδινή της συνάντηση με την ηθοποιό: «Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι».

About Post Author