Κίνε και Κόνι – Η πρώτη τους περιπέτεια

της Λίτσας Κοντογιάννη

Ο Κίνε και ο Κόνι ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι στο μαγικό δάσος! Σκοπός τους ένας! Να μαζέψουν μοβ λαχταριστά βατόμουρα! Στη διαδρομή θα γνωρίσουν συναρπαστικούς φίλους!

Το μυστηριώδες Πεταλολούλουδο, το άλογο που πετάει και η σοφή κουκουβάγια Αγριππίνα θα τους διδάξουν τη δύναμη της φιλίας… Παρόλα αυτά οι κίνδυνοι δεν θα λείψουν…

Και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό στο χωριό της Ασημένιας Κανέλας…

Η κριτική μας

Όλα ξεκινούν ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό στο χωριό της Ασημένιας Κανέλας. Πρωταγωνιστές ο Κίνε το σκιουράκι και ο Κόνι το λαγουδάκι. Οι δυο τους θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα. Είναι δύο αχώριστοι φίλοι που μέσα από τις περιπέτειες που ζουν αντιλαμβάνονται τη σημασία της αγνής φιλίας.

Οι δύο ήρωες στην «Πρώτη τους περιπέτεια» έχουν ένα και μοναδικό σκοπό! Να βρουν τα σπάνια μοβ βατόμουρα! Θα τα καταφέρουν άραγε ξεπερνώντας όλες τα δυσκολίες που θα συναντήσουν; Στη διαδρομή θα συναντήσουν νέους φίλους, το Πεταλολούλουδο, τον Υάκινθο και τη σοφή κουκουβάγια Αγριππίνα που θα τους διδάξουν τη δύναμη της φιλίας, κάνοντάς τους να αισθανθούν πολύ τυχεροί. Στα δύσκολα θα είναι εκεί ο ένας για τον άλλο. Μία τρυφερή και γλυκιά ιστορία με έμφαση στην ομαδικότητα και τη συνεργασία και το σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα του καθενός.

ΚΙΝΕ ΚΑΙ ΚΟΝΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

About Post Author