Το εστιατόριο του Milos Athens στην καρδιά της πόλης παρουσίασε το νέο Business Lunch Menu με την υπογραφή του Chef, Κώστα Σπηλιάδη.

To νέο Business Lunch Menu, πιστό όπως κάθε νέο εγχείρημα στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν εδώ και 44 χρόνια το Milos, αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πρώτων υλών, κατάλληλων να αναδείξουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη και η Μεσόγειος θάλασσα.

Στην επιβλητική σάλα του Milos Athens, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η παρουσίαση του νέου Business Lunch Menu του ιστορικού εστιατορίου, που εδώ και δύο χρόνια άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 της Αθήνας.PauseUnmute

Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΣΟΥΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΤΑΡΤΑΡ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΛΗΜΝΟΥ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα
ΣΟΛΟΜΟΣ ΨΗΤΟΣ

Το εστιατόριο Milos άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό τον Ιανουάριο του 2004 και το 2021 μεταφέρθηκε σε νέα τοποθεσία, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5, για να γίνει το επίκεντρο του ξενοδοχείου Milos στην καρδιά της Αθήνας.

Η επιτυχία της απέριττης ελληνικής κουζίνας των εστιατορίων Milos βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: όταν έχεις άριστες πρώτες ύλες, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε εντυπωσιακές τεχνικές για να προσφέρεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Έτσι, τα εστιατόρια Milos, καταφέρνουν να τιμούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις, σερβίροντας τα φρεσκότερα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου.

MILOS BUSINESS LUNCH MENU

ΓΙΑ ΑΡΧΗ

(Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΤΑΡΤΑΡ

Με σαλάτα εποχής

ΣΟΥΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ

Από το μελάνι της

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

Με σπιτική vinaigrette

ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΛΗΜΝΟΥ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΚΥΡΙΩΣ

ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ ΨΗΤΟ

Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή

ΣΟΛΟΜΟΣ ΨΗΤΟΣ

Σερβίρεται µε άγρια χόρτα και λιγκουίνι

ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ (για 4 άτομα)

Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή

ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

BLACK ANGUS PAYAR

Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ

(καϊµάκι, βανίλια vegan, µπακλαβά)

Διεύθυνση
Ξενοδοχείο Milos, Κολοκοτρώνη 3-5, +30 216 600 3320

About Post Author

You May Also Like

More From Author