Το εστιατόριο του Milos Athens στην καρδιά της πόλης παρουσίασε το νέο Business Lunch Menu με την υπογραφή του Chef, Κώστα Σπηλιάδη.
To νέο Business Lunch Menu, πιστό όπως κάθε νέο εγχείρημα στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν εδώ και 44 χρόνια το Milos, αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πρώτων υλών, κατάλληλων να αναδείξουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη και η Μεσόγειος θάλασσα.
Στην επιβλητική σάλα του Milos Athens, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η παρουσίαση του νέου Business Lunch Menu του ιστορικού εστιατορίου, που εδώ και δύο χρόνια άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 της Αθήνας.PauseUnmute
Το εστιατόριο Milos άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό τον Ιανουάριο του 2004 και το 2021 μεταφέρθηκε σε νέα τοποθεσία, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5, για να γίνει το επίκεντρο του ξενοδοχείου Milos στην καρδιά της Αθήνας.
Η επιτυχία της απέριττης ελληνικής κουζίνας των εστιατορίων Milos βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: όταν έχεις άριστες πρώτες ύλες, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε εντυπωσιακές τεχνικές για να προσφέρεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Έτσι, τα εστιατόρια Milos, καταφέρνουν να τιμούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις, σερβίροντας τα φρεσκότερα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου.
MILOS BUSINESS LUNCH MENU
ΓΙΑ ΑΡΧΗ
(Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)
ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΤΑΡΤΑΡ
Με σαλάτα εποχής
ΣΟΥΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ
Από το μελάνι της
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ
Με σπιτική vinaigrette
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΛΗΜΝΟΥ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
ΚΥΡΙΩΣ
ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ ΨΗΤΟ
Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή
ΣΟΛΟΜΟΣ ΨΗΤΟΣ
Σερβίρεται µε άγρια χόρτα και λιγκουίνι
ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ (για 4 άτομα)
Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή
ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
BLACK ANGUS PAYAR
Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ
(καϊµάκι, βανίλια vegan, µπακλαβά)
Διεύθυνση
Ξενοδοχείο Milos, Κολοκοτρώνη 3-5, +30 216 600 3320