Χρησιμοποιώντας μόνο κρέμα γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και πραλίνα φουντουκιού -χωρίς καν να πέσεις στην ανάγκη μιας παγωτομηχανής- μπορείς να φτιάξεις το πιο εύκολο και λαχταριστό σπιτικό παγωτό νουτέλα αυτού του καλοκαιριού! Και μάλιστα, λερώνοντας μόνο 1 μπολ!
ΥΛΙΚΑ
300ml
κρέμα γάλακτος
300ml
ζαχαρούχο γάλα
250γρ.
πραλίνα φουντουκιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να φτιάξουμε μια σαντιγί που έχει υφή σαν του γιαουρτιού.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Τέλος, βάζουμε 100 γραμμάρια από την πραλίνα φουντουκιού και χτυπάμε το μείγμα.
- Μεταφέρουμε σε δοχείο που να μπορεί να μπει στην κατάψυξη.
- Με την υπόλοιπη ποσότητα από την πραλίνα, σχηματίζουμε με ένα κουτάλι «γραμμές» πάνω στο μείγμα.
- Κλείνουμε με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Πηγή: coolartisan.gr