Εύκολο, γευστικότατο και γρήγορο. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα παγωτά που πουλάνε σε gellateria . Όλο δικό σας … εύχομαι να το φτιάξετε και να μοιραστείτε μαζί μου φωτογραφίες και εντυπώσεις.

Υλικά

 10 λεπτά προετοιμασία / 12 ώρες κατάψυξη

 1,5kg παγωτό περίπου

  1. 1/2 πακέτο μπισκότα γεμιστά με γεύση φράουλα
  2. 1 φυτική κρέμα γάλακτος Vegetalcream Da Montare
  3. 1 ζαχαρούχο γάλα
  4. 4-5 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
  5. 2 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  6. 1 φακελάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. Βήμα 1Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει και να γίνει σαντιγί.
  2. Βήμα 2Ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πάλι για να ενσωματωθούν.
  3. Βήμα 3Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια ή τα αλέθουμε ελάχιστα στο μίξερ.
  4. Βήμα 4Βάζουμε τα μπισκότα στο μείγμα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και την μαρμελάδα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε.
  5. Βήμα

Βάζουμε σε μπολ στην κατάψυξη για 12 ώρες το λιγότερο.

Παγωτό cheesecake φωτογραφία βήματος 5Παγωτό cheesecake φωτογραφία βήματος 5

6. Extra tip: εγώ έβαλα μέσα και μικροσκοπικούς μπεζέδες. Μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο..

Πηγή:cookpad.com

    About Post Author

    You May Also Like

    More From Author