Εύκολο, γευστικότατο και γρήγορο. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα παγωτά που πουλάνε σε gellateria . Όλο δικό σας … εύχομαι να το φτιάξετε και να μοιραστείτε μαζί μου φωτογραφίες και εντυπώσεις.
Υλικά
10 λεπτά προετοιμασία / 12 ώρες κατάψυξη
1,5kg παγωτό περίπου
- 1/2 πακέτο μπισκότα γεμιστά με γεύση φράουλα
- 1 φυτική κρέμα γάλακτος Vegetalcream Da Montare
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 4-5 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
- 2 κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- 1 φακελάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
- Βήμα 1Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει και να γίνει σαντιγί.
- Βήμα 2Ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πάλι για να ενσωματωθούν.
- Βήμα 3Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια ή τα αλέθουμε ελάχιστα στο μίξερ.
- Βήμα 4Βάζουμε τα μπισκότα στο μείγμα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και την μαρμελάδα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε.
- Βήμα
Βάζουμε σε μπολ στην κατάψυξη για 12 ώρες το λιγότερο.
6. Extra tip: εγώ έβαλα μέσα και μικροσκοπικούς μπεζέδες. Μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο..
Πηγή:cookpad.com