H νέα Skoda Octavia αποκαλύφθηκε και τα σενάρια που θέλουν τη δημοφιλή μπερλίνα να αποκτά πλήθος εκδόσεων δίνουν και παίρνουν. Ήδη η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία έχει επιβεβαιώσει τόσο τη δημιουργία RS εκδόσεων όσο και τη συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία των εκδόσεων Scout.

Οι τελευταίες χαρακτηρίζονται από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εκείνα τα σχεδιαστικά στοιχεία που διαμορφώνουν ένα περισσότερο περιπετειώδες προφίλ.

Στην πραγματικότητα η νέα Skoda Octavia Scout πρόκειται για ένα αυθεντικό crossover το οποίο μάλιστα θα προσφέρεται και σε τετρακίνητες εκδόσεις, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κεφαλοποιήσει μακριά από την άσφαλτο την αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, η Scout έκδοση του αυτοκινήτου θα είναι βασισμένη στο station wagon αμάξωμα, ενώ δεν θα προσφέρεται με τον τρικύλινδρο TSI κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου, μιας και η γκάμα του θα έχει αφετηρία τους 150 ίππους και τα 1.498 κ.εκ. του τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα με το σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων.

Η πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia Scout θα πραγματοποιηθεί εντός του 2020 και το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά το τελευταίο τρίμηνο του επόμενου έτους, ακολουθώντας εκείνο των συμβατικών εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Πηγή:caranddriver.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours