Φαίη Σκορδά σε Φραγκάκη: Ισχύει ότι έκανες ραντεβού σε κανάλι και σου είπε κάποιος «μην πας στη Φαίη, έλα σε μένα»;

«Εγώ όλα τα δέχομαι, αλλά αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Αυτό που γίνεται λίγο προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη μίλησαν σήμερα στον αέρα του “Fay’s Time” για τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν το καλοκαίρι από το Open. Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, ρώτησε ευθέως τη Μαρία για κάτι που έμαθε πως συνέβη σε ένα ραντεβού που είχε κάνει σε άλλο κανάλι.

«Είναι άλλες οι περιπτώσεις μας με τη Μαρία. Δεν μας πήρατε πακέτο. Κι εγώ και η Μαρία, δεχτήκαμε και άλλες προτάσεις και ήταν σύμπτωση που αποφασίσαμε να δεχτούμε την ίδια πρόταση και να έρθουμε εδώ.

Εγώ, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή και να αποφασίσω να κάνω κάτι άλλο, ειλικρινά περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιος από το Open να με πάρει και να μου πει… Δεν υπήρχε από το Open καμία ενημέρωση και γι’ αυτό είχα πει ότι δεν θα περιμένω να πάει 20 Αυγούστου», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε από την πλευρά της: «Είναι λίγο άβολο όλο αυτό και λίγο αμήχανο, και για την Ελένη που δέχεται τέτοιες ερωτήσεις και για εμάς. Έχει γίνει ντόρος, υπάρχει μια παραπληροφόρηση, ότι “πώς ανακοίνωσες στην Ελένη ότι θα την αφήσεις;”. Δεν άφησα την Ελένη, να το ξεκαθαρίσουμε.

Με την Ελένη είμαστε φίλες, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό τέλος Ιουνίου και δεν έκανα καμία κουβέντα με το κανάλι. Εγώ περίμενα ακόμα περισσότερο, δεν είχα καμία κρούση. Η μόνη μου επαφή ήταν με την Ελένη, που ούτε και η ίδια ήξερε».

Δείτε από το 4:40 και μετά…

Φ.ΣΚ.: Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος «μην πας στη Φαίη, έλα σε μένα»; Ισχύει αυτό που έμαθα; Απλώς θέλω να ξέρω αν ισχύει. Εγώ όλα τα δέχομαι, αλλά αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Αυτό που γίνεται λίγο προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί.

Μ.Φ.: Όχι, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, αλλά όχι, μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, δεν έγινε τόσο έντονο.

About Post Author