Κώστας Καζάκος: Αποχώρησε από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδούς Σωτηρίου, από την Παρασκευή 29 Απριλίου, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά  παρουσιάζει την παράσταση «Ματωμένα Χώματα».

Στη σκηνή του θεάτρου, μεταφέρεται το εμβληματικό έργο της νεοελληνικής λογοτεχνίας, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη και θα απαρτίζεται με μια σειρά από ταλαντούχους ηθοποιούς. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν και ο Κώστας Καζάκος, όμως εν τέλει το έργο θα ανέβει με άλλον ηθοποιό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποχώρησε για λόγους υγείας, κάτι που έκανε γνωστό και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης. Ο αντικαταστάτης του Κώστα Καζάκου θα είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου, όπως μας ενημέρωσε ο πρωταγωνιστής του έργου.

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

https://www.instagram.com/tv/CcnlpxKKQ_O/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:enikos.gr

About Post Author