Καλοκαιρινά Χριστούγεννα: Βάλε το μαγιό σου και ετοιμάσου για βουτιές στα πιο εξωτικά μέρη του πλανήτη

Οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε να έρθουν τα Χριστούγεννα για δύο λόγους: Πρώτον, για τα δώρα και δεύτερον για το κρύο και το χιόνι. Και παρόλο που πολλοί απολαμβάνουν να περνούν τις γιορτές αυτές στο σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι φανατικοί των ταξιδιών το βρίσκουν ως μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθούν εξωτικά τοπία. Και αυτά τα υπέροχα μέρη είναι βέβαιο ότι θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς να αφήσεις πίσω σου τον χειμώνα για να απολαύσεις τις ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές σου.

Ονειρικοί προορισμοί για μαγικά Χριστούγεννα που δε θα ξεχάσεις ποτέ!

Οι καλύτεροι εξωτικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα

Μπαλί

Ως ένα από τα πιο γραφικά νησιά που έχει να προσφέρει η Ινδονησία, το Μπαλί είναι πολύ δημοφιλές στους ταξιδιώτες κατά την περίοδο των εορτών. Με τις λευκές αμμουδιές και τα γαλάζια νερά του, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις λίγο χειμωνιάτικο ήλιο.

Κούβα

Με τη μοναδική της αρχιτεκτονική, το φανταστικό ρούμι και τις τροπικές θερμοκρασίες, η Κούβα είναι ένα φανταστικό μέρος διακοπών. Μπορείς να απολαύσεις ένα θέρετρο 5 αστέρων στην παραλία ή να ταξιδέψεις σε μέρη όπως η Αβάνα και το Κάγιο Λεβίζα.

Κόστα Ρίκα

Όχι μόνο προσφέρει στους επισκέπτες της φανταστικές παραλίες και θέρετρα για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και μια ολόκληρη σειρά από χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Η χώρα φιλοξενεί τρεις κύριες παρελάσεις, ενθαρρύνοντας όλους τους επισκέπτες να συμμετάσχουν.

Μπαρμπάντος

Ένα υπέροχο κόσμημα της Καραϊβικής, τα Μπαρμπάντος είναι πάντα γοητευτικά. Τα περισσότερα θέρετρα προσφέρουν all-inclusive ή self-catering, αλλά είτε με τον άλλο τρόπο, θα μπορείς να απολαύσεις τον υπέροχο καιρό και να αποκτήσεις το τέλειο χειμερινό μαύρισμα που θα ζηλέψουν όλου. Το νησί φιλοξενεί επίσης έναν μεγάλο αριθμό καζίνο, με το Palm Garden να είναι το καλύτερο τόσο για παιχνίδια όσο και για χαλάρωση.

Γκόα

Αν θέλεις να περάσεις χρόνο σε μια τροπική παραλία και να απολαύσεις τον πολιτισμό αυτά τα Χριστούγεννα, τότε η Γκόα είναι το κατάλληλο μέρος για εσένα. Το μικρότερο κράτος της Ινδίας διαθέτει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, χώρους λατρείας και μερικές φανταστικές αμμώδεις ακτές.

Νήσοι Κέιμαν

Οι ντόπιοι αυτού του μέρους ξέρουν πραγματικά πώς να γιορτάζουν τις γιορτές, οργανώνοντας πάρτι στην παραλία και κάνοντας εντυπωσιακές φωτεινές επιδείξεις. Δημιουργούν ακόμη και το δικό τους τροπικό χιόνι, καλύπτοντας το γρασίδι με λευκή άμμο παραλίας!

Νήσος των Χριστουγέννων

Πάνω από τα καθαρά νερά του Ινδικού Ωκεανού, 1.550 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αυστραλιανής ηπειρωτικής χώρας, βρίσκεται το νησί των Χριστουγέννων.

Εκτός από την προφανή σχέση του με τα Χριστούγεννα μετά την ονομασία του στις 25 Δεκεμβρίου του 1643 από τον καπετάνιο William Mynors, το νησί ξεχειλίζει από φυσικά θαύματα: από τη θεαματική ετήσια μετανάστευση κόκκινων καβουριών μέχρι πουλιά που βρίσκονται αυτόχθονα στο νησί.

Οι ένδοξες ερημικές παραλίες και το μεγαλύτερο μέρος του νησιού που κατοικεί μέσα στο Εθνικό Πάρκο σημαίνει ότι το νησί των Χριστουγέννων είναι ένα μέρος φυσικής ομορφιάς, που σίγουρα θα προσφέρει σε κάθε εποχιακό επισκέπτη ένα ταξίδι αξέχαστο.

Πηγή:ipop.gr

About Post Author