Ποια αεροπορική θα βάλει χρεώσεις στην αλλαγή κράτησης στις περισσότερες πτήσεις της

Βάζει χρεώσεις στην αλλαγή κράτησης στις περισσότερες πτήσεις της από αύριο. Από τις 11 Οκτωβρίου του 2022 ο όμιλος Lufthansa θα επιβάλλει χρεώσεις για τις περισσότερες περιπτώσεις αλλαγής κράτησης, με τα δρομολόγια μακρινών αποστάσεων να καταγράφουν τις μεγαλύτερες επιπλέον χρεώσεις.

Ειδικότερα, η θέση Economy Classic στις ευρωπαϊκές πτήσεις θα μπορεί να αλλαχθεί με χρέωση 35 ευρώ, ενώ η αλλαγή θα μπορεί να αφορά την ημερομηνία αναχώρησης, τον προορισμό αλλά και τη διαδρομή. Μέχρι σήμερα οι αλλαγές στις θέσεις Classic γίνονταν δωρεάν. Στο πλαίσιο αυτό, ακριβαίνουν ιδιαίτερα οι αλλαγές κρατήσεων στα μακρινά δρομολόγια, όπου οι αλλαγές στα Economy Light ήταν μέχρι σήμερα δωρεάν.

lufthansa αεροπλάνο

Οι πτήσεις προς ΗΠΑ, Καναδά και Κεντρική Αμερική, επιβαρύνονται με 150 ευρώ για αλλαγές κρατήσεων στους ναύλους Saver/Best Buy, και η χρέωση φτάνει στα 120 ευρώ στους ναύλους Base/Restricted. Στη φθηνότερη κατηγορία χωρίς αποσκευές, δεν επιτρέπονται αλλαγές.

Η επιβάρυνση ανεβαίνει τουλάχιστον στα 200 ευρώ για δρομολόγια στην Αφρική, την Ασία και τη Μ. Ανατολή στους ναύλους Light, στα 150 ευρώ στους ναύλους Saver/Best Buy και στα 120 ευρώ στους ναύλους Base/Restricted.

Τα δρομολόγια προς Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Μαλαισία και Σιγκαπούρη εξαιρούνται από τις νέες ρυθμίσεις.

Ωστόσο οι ταξιδιώτες που έχουν δεχθεί την επιλογή flex θα συνεχίσουν να κάνουν αλλαγές κρατήσεων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων δωρεάν. Σύμφωνα με τον όμιλο, οι χρεώσεις αυτές αφορούν όλα τα κανάλια πωλήσεων και όλους τους δημοσιευμένους ναύλους.

Οι αλλαγές ισχύουν στις αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, Eurowings Discover, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss και Air Dolomiti.

Πηγή:travelstyle.gr

About Post Author