Η Ελλάδα αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για του Γάλλους και τις καλοκαιρινές διακοπές τους

H παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το απόσταγμα της εκδήλωσης, όπου συμμετείχαν 77 Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, ενώ συνολικά συμμετείχαν 14 φορείς και εταιρείες από Ελλάδα.

Με τη διενέργεια 313 B2B συναντήσεων ολοκληρώθηκε το 2ο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop που διοργάνωσε η Tourism Media & Events, στο Παρίσι στις 19 Απριλίου, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε 1η επιλογή για τους Γάλλους και το 2022.

Donkey-Santorini

H παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το απόσταγμα της εκδήλωσης, που ολοκλήρωσε τις εργασίες του το βράδυ της Τρίτης 19 Απριλίου, όπου συμμετείχαν 77 Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, ενώ συνολικά συμμετείχαν 14 φορείς και εταιρείες από Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι το 2ο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop, ήταν υπό την αιγίδα του Yπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο ΕΟΤ ενώ Τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Κρήτης και επίσημος Χορηγός αερομεταφορών η Aegean Airlines.

Στο Workshop συμμετείχαν επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Καρύστου, ο Δήμος Χάλκης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού «ΠΡΟΤΟΥΡ». Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία καθώς και εταιρείες που καινοτομούν στον ξενοδοχειακό χώρο.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Παρισιού, στο «La Villa Mikuna» και τίμησε με την παρουσία της απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι με εκπρόσωπο του τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, τον κ. Βασίλη Στελιανίδη.

Παρουσιάσεις έγιναν από τη διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη, από την Περιφέρεια Κρήτης ,ο Δρ. Κυριάκος Γ. Κώτσογλου, Εξουσιοδοτημένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Νίκος Αλεξάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τουρισμού και η Μαρία Λαβδάκη Διεύθυνση Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Mάρκετινγκ.

Οι επόμενες εκδηλώσεις αφορούν στον τουρισμό πολυτελείας

Παρουσιάσεις έγιναν από τη διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη, από τον εξουσιοδοτημένο σύμβουλο Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, Δρ. Κυριάκο Γ. Κώτσογλου, τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τουρισμού κ. Νίκο Αλεξάκη, την Μαρία Λαβδάκη από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου και από την κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Mάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». santorini-greece-picturesq-view-traditional-cycladic-houses-shutterstock_1040803156_c93c4510dc-0911441001631154640

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με raffle draw όπου 25 δώρα από προορισμούς και επιχειρήσεις δοθήκαν στους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες παρέχοντας τους την δυνατότητα να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Υπογραμμίζεται ότι οι επόμενες εκδηλώσεις της Tourism Media & Events θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία και αφορούν στην προβολή του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας, στο Ντουμπάι στις 11 Μαΐου, στο Κατάρ στις 18 Μαΐου, στο Ἀμστερνταμ τον Οκτώβριο, στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο και στην Πολωνία στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022.

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author