Άννα Νικόλ Σμιθ στο Netflix – Το πιο διάσημο κουνελάκι του Playboy: Ο τραγικός θάνατος στα 39 και τo ειδύλλιο του 89χρονο μεγιστάνα

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «You Don’t Know Me» για την πολυτάραχη ζωή της αείμνηστης Playmate Άννα Νικόλ Σμιθ δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix και, απ’ ό,τι φαίνεται, η ταινία θα θίγει ποικίλες πτυχές της ιστορίας του μοντέλου, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ.

Η Σμιθ -γεννημένη ως Βίκυ Λυν Χόγκαν – πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ηλικία μόλις 39 ετών, τον Φεβρουάριο του 2007.

Στο αποκαλυπτικό τρέιλερ, διάρκειας 2,5 λεπτών, υπάρχει απόσπασμα μίας συνέντευξης του εκλιπόντος μοντέλου, που ακούγεται να λέει: «Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα».

Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς που της παίρνουν συνέντευξη λέει: «Τότε, γνώρισε τον Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ και έγινε δισεκατομμυριούχος».

Στο τρέιλερ «παρελαύνουν» αποσπάσματα από την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα με τη Σμιθ πίσω από το τιμόνι μιας γουρούνας με τον Μάρσαλ πίσω της. Ένας άλλος σχολιαστής προσθέτει: «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλον».

Η Σμιθ είχε γνωρίσει τον μεγιστάνα του πετρελαίου Μάρσαλ σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 1991, όταν εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 86.

About Post Author