Tάιλερ Ντόρσεϊ: Δείτε την ελληνικής καταγωγής μητέρα του, Σαμία Κωνσταντινίδου

Οι γονείς της ήταν Έλληνες που κατοικούσαν στην Αθήνα, μετανάστευσαν στο Ισραήλ και από εκεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Tάιλερ Ντόρσεϊ είναι Ελληνοαμερικανός διεθνής μπασκετμπολίστας με πατέρα Αφροαμερικανό και μητέρα Ελληνίδα. Το όνομα της μητέρας του είναι Σαμία Κωνσταντινίδου. Οι γονείς της μητέρας του ήταν Έλληνες και κατοικούσαν στην Αθήνα, μετανάστευσαν στο Ισραήλ και έπειτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Τάιλερ, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1996 στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια και έχει μια μικρότερη αδερφή. Στην Ελλάδα δεν είχε έρθει ως την ηλικία των 18 ετών επειδή δεν είχε τα χρήματα για να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Πήγε σε Κολέγιο του Όρεγκον για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων όμως τελικά τον κέρδισε το μπάσκετ. Έχει ύψος 196 και αγωνίζεται στους Ντάλας Μάβερικς ως σούτινγκ γκαρντ.

Η πρώτη του επαφή με την Ελλάδα ήταν όταν έτρωγε τα ελληνικά φαγητά στο σπίτι του παππού του, ο οποίος ήταν Έλληνας και είχε μάθει τη γιαγιά του να μαγειρεύει ελληνικές συνταγές. Στο Instagram του έχει αρκετές φωτογραφίες με τη μητέρα του η οποία είναι μόλις 55 ετών και εξαιρετικά εμφανίσιμη γυναίκα. Της έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς εκφράζει δημόσια την αγάπη του για εκείνη ενώ το 2018 της υποσχέθηκε πως δεν θα χρειάζεται να δουλεύει από τον επόμενο χρόνο καθώς εκείνος θα φροντίζει για τα έξοδά της.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author