Eurobasket 2022: Ελλάδα – Γερμανία με φόντο την τετράδα—Τα διαθέσιμα εισιτήρια, η ώρα και το κανάλι μετάδοσης

Η Εθνική μας καλείται αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας και να κλείσει θέση στα ημιτελικά του Eurobasket 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προβάλει ως το το φαβορί απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα των Γερμανών που θα έχουν την υποστήριξη του κοινού τους, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βερολίνο  στις 21:30 (ΕΡΤ1).

Όμως και στο πλευρό των διεθνών μας θα βρεθούν και αρκετοί Έλληνες προκειμένου να βοηθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του στον κρισιμότερο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα. Έως το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022, υπήρχαν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό προημιτελικό, καθώς και για τους ημιτελικούς που θα γίνουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, όχι όμως για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου.

Τα λιγοστά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της FIBA. Η τιμή τους είναι στα 79 ευρώ και τα περισσότερα αφορούν το κάτω διάζωμα της Mercedes-Benz Arena. Από εκεί και πέρα, για τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής, οι τιμές ξεκινούν από τα 229 ευρώ, συνεχίζουν στα 269 και τα 299 και φτάνουν έως τα 499 ευρώ.

“Δεν ξέρω πώς θα περιορίσουμε τον Αντετοκούνμπο”

Ο περιορισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό του προπονητή των Γερμανών, Γκόρντον Χέρμπερτ: “Πρώτον η άμυνα στο transition θα είναι σημαντική” ανέφερε αρχικά ο Χέρμπερτ, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Δεύτερον πρέπει να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμα πώς, ελπίζω να βρούμε τον τρόπο αύριο. Τρίτον, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”.

Αναφερόμενος τέλος στην κατάσταση των τραυματιών (Βάγκνερ, Γουάιλερ-Μπαμπ) και του ασθενή Φόγτκμαν τόνισε: “Ειναι τουρνουά επιβίωσης. Έχουμε τραυματισμούς, έναν άρρωστο (Φόγκτμαν). Πρέπει να δούμε αύριο. Δεν μπορώ να πω τώρα. Πιθανότατα θα αποφασίσουμε αύριο. Κανείς δεν προπονήθηκε σήμερα, έχουμε μείνει με 9 παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει αύριο”.

Πηγή:enikos.gr

About Post Author