Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ μπορεί να του δώσει λύσεις στον άξονα με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο διεθνής Κορεάτης μέσος, Ίνμπομ Χουάνγκ, μπήκε στη λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Χουάνγκ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό σε μία λογική να δείξει την αξία και την ποιότητά του και να πάρει θέση βασικού. Ο διεθνής Κορεάτης μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο στο παιχνίδι της Πέμπτης στην Κύπρο, ακόμα και ως βασικός.

Η παρουσία του Ίνμπομ Χουάνγκ (και όχι Χουάνγκ Ιν-Μπέομ όπως γραφόταν αρχικά) στο κέντρο θα δώσει σημαντικές λύσεις σε δύο σκέλη για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο έναν παίκτη με δημιουργικό και κάθετο παιχνίδι. Έναν χαφ που να δημιουργεί και να φτιάχνει γενικότερα φάσεις παίζοντας με κάτω τη μπάλα και με τη λογική του προωθητικού παιχνιδιού (και βλέποντας γενικά γήπεδο και συμπαίκτες).

Το άλλο σκέλος έχει να κάνει με την κατοχή. Ο Χουάνγκ είναι ένας μέσος που μπορεί να κρατήσει μπάλα, κάτι που θα χρειαστεί επίσης ο Ολυμπιακός. Ο 25χρονος διεθνής παίζει εξάρι, οκτάρι και επιτελικός χαφ αλλά κυρίως είναι οκτάρι.

Εφόσον παίξει με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa την Πέμπτη θα κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως το 2021-2022 είχε 28 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ παίζοντας σε Ρωσία και Κορέα. Πάντως ο Κορμπεράν σε σχέση με τον αγώνα με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα γενικότερα αναμένεται να έχει παραπάνω επιλογές για την 11άδα που θα θέλει να κατεβάσει και για το κέντρο αλλά και για τα άκρα της επίθεσής του.

https://youtu.be/UCnbPsvlvOs

Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author