Ολυμπιακός: Αφαίρεση 5 βαθμών φέτος και του χρόνου στη β’ ομάδα και 70.000 ευρώ πρόστιμο!

Ολυμπιακός: Βαριά καμπάνα στη β’ ομάδα των Πειραιωτών για την αποχώρηση στο ματς με την Καλλιθέα.

Καμπάνα για τον Ολυμπιακό Β’.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 τιμώρησε τη β’ ομάδα των Πειραιωτών για την αποχώρησή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα. Η ποινή είναι αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη κι άλλοι πέντε βαθμοί για το επόμενο, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 70.000 ευρώ. 

Ο Ολυμπιακός θ’ ασκήσει έφεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι β’ ομάδες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού δεν υποβιβάζονται ούτε προβιβάζονται.

Αναλυτικά την απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000 ευρώ».

Πηγή:onsports.gr

About Post Author