Μαρσέλο: Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στην ομάδα τον Βραζιλιάνο σταρ

Τρέλα στον Πειραιά για τον ερχομό του Μαρσέλο με τον Βραζιλιάνο σταρ να παρουσιάζεται και επίσημα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και το «Γ. Καραϊσκάκης» να παίρνει φωτιά – Δείτε εικόνες από την υποδοχή του Ολυμπιακού στον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου, Μαρσέλο, παρουσιάστηκε και επίσημα στον κόσμο του Ολυμπιακού με το «Γ. Καραϊσκάκης» να φλέγεται προς τιμή του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαρσέλο έφτασε στο φαληρικό γήπεδο ακριβώς στις 20.10 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κλαρίς Αλβες και τα δύο παιδιά τους. Ο Κριστιάν Καρεμπέ τους οδήγησε όλους μαζί ως τα αποδυτήρια των «γηπεδούχων» εκεί που ήταν ήδη όλα στη θέση τους. Η θέση του Μαρσέλο και η φανέλα του με το νούμερο 12 απλωμένη. Εκεί ο Βραζιλιάνος είχε και μια πρώτη γνωριμία με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά, με τον αντιπρόεδρο Τάκη Αγραφιώτη αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις από τον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης” τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο περισσότερο μπορεί και έστειλε το πρώτο του μήνυμα στα ελληνικά.

“Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία πρόταση)”.

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

About Post Author