Ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος (22/11) από τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, κοντεύει -όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”- να πει το «ναι» στους Σαουδάραβες και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται η υπογραφή φαραωνικού συμβολαίου.

Αυτό θα κρατήσει τον 37χρονο (σ.σ. έχει γεννηθεί στις 5/2/1985) επιθετικό στο γήπεδο έως τα 40 του χρόνια και σε… θέση «πρεσβευτή» μέχρι 45 ετών. Είναι ένα διάστημα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να εισπράξει ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Μισό δισεκατομμύριο για τα 2,5 χρόνια ποδοσφαίρου (200 εκατομμύρια αποδοχές ετησίως) από τον Ιανουάριο του 2023 έως τον Ιούνιο του 2025 και το υπόλοιπο μισό δισεκατομμύριο από το ρόλο του ως «πρεσβευτής», άνθρωπος-εικόνα του Μουντιάλ 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία θέλει -όπως είναι γνωστό- να συνδιοργανώσει με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Ο ρόλος αυτός θα είναι παρόμοιος με εκείνον που είχε στο Κατάρ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Πορτογάλο έχει διάρκεια έως το 2030, με το συνολικό ποσό να φτάνει το ένα δισεκατομμύριο.

Είναι μία πρόταση που φαίνεται ότι δεν μπορεί να …απορριφθεί. Πάντως, ο Ρονάλντο απολαμβάνει τώρα ολιγοήμερες διακοπές στο Ντουμπάι, μετά από προπόνηση για λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χίλια χιλιόμετρα είναι η απόσταση από το Ντουμπάι μέχρι το Ριάντ, αυτή που φέρεται έτοιμος να διανύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Εφόσον ο Πορτογάλος αποδεχθεί την πρόταση των διοικούντων την Αλ Νασρ, θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο 25.000 θέσεων, με προπονητή τον Γάλλο Ρούντι Γκαρσιά και συμπαίκτες τον Ισπανό αμυντικό, Άλβαρο Γκονσάλεθ, και τον Κολομβιανό τερματοφύλακα, Νταβίντ Οσπίνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Post Author

You May Also Like

More From Author