«Βόμβα»: Ολοταχώς για την ελεύθερη τηλεόραση το υπόλοιπο του Μουντιάλ!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την μετάδοση του Μουντιάλ, αφού όλα δείχνουν πως τα υπόλοιπα ματς θα μεταδοθούν από την ελεύθερη τηλεόραση!

Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Ελλάδα, όμως επέλεξε να δείξει πάρα πολλά παιχνίδια μέσα από το συνδρομητικό ΑΝΤ1+, απαιτώντας μάλιστα εξάμηνη συνδρομή από τον κόσμο!

Παρ’ όλα αυτά, τις δύο πρώτες ημέρες υπήρξαν πολλά προβλήματα στο εγχείρημα αυτό, με την πλατφόρμα να «πέφτει» διαρκώς και τελικά τα ματς να μεταδίδονται μέσα από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, οι άνρθωποι του καναλιού πήραν την απόφαση όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης να μεταδίδονται πλέον από την ελεύθερη τηλεόραση, μέσω του ΑΝΤ1 αλλά και του Μακεδονία TV, που ανήκει στον ίδιο όμιλο!

Όσον αφορά τα χρήματα που έδωσε ο κόσμος για να κάνει εγγραφή και να παρακολουθήσει την διοργάνωση, αναμένεται να υπάρξει επιστροφή χρημάτων (ολική η μερική), για όσους έκαναν εγγραφή τις τελευταίες 15 ημέρες ή τον τελευταίο μήνα.

Πηγή:galanolefko.gr

About Post Author