Ο Τάκης Παπαματθαίου έχει διανύσει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο θέατρο, ενώ μόλις τρία είναι τα καλοκαίρια που δεν έχει δουλέψει. «Έχω το ρεκόρ!», δήλωσε στο MEGA.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, με «τσατσιλίκι και μέσο» δούλεψε σε τράπεζα.

Το μεγάλο του πάθος είναι το σκάκι: «Αλκοόλ δεν πίνω, ναρκωτικά δεν παίρνω… Το πάθος μου είναι το σκάκι. Είμαι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδος στους ηθοποιούς!».

Εκτός από το θέατρο, ο Τάκης Παπαματθαίου έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, σε εκπομπές και σε τηλεπαιχνίδια. Μάλιστα, είχε παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στο MEGA με την Έλντα Πανοπούλου. «Με την Έλντα είχαμε κάποιες κόντρες, που κάποια στιγμή πήγαν να βγουν στο γυαλί, αλλά δεν ήταν σωστό».

Στο παρελθόιν του είχαν προτείνει να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, όμως η μεγάλη του ανάγκη ήταν το θέατρο: «Εκεί εκφράζομαι απόλυτα καλλιτεχνικά. Η τηλεόραση είναι και λίγο απάτη, με την έννοια πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Για πήγαινε πάνω στο σανίδι…».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μεγάλο λάθος που το 1981 καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού, γιατί πλέον όποιος θέλει μπαίνει στο χώρο. Ωστόσο, τόνισε πως «δεν έφταιγε ο Ρουβάς που έπαιξε στις «Βάκχες», το σύστημα φταίει».

Ο ηθοποιός μετάνιωσε που δεν έπαιξε στους «Απαράδεκτους» και δήλωσε πως δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό πως ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είχαν αυτές τις συμπεριφορές.

Πηγή:megatv.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author