Νικολέττα Καρρά: Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1/5 η γνωστή ηθοποιός και αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη τριετία που πέρασε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Νικολέττα Καρρά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο

«Πέρασα μια φάση δύσκολη. Ήταν ο κορονοϊός, το διαζύγιο, το επαγγελματικό, ήταν όλα μαζί. Ήταν ζόρικη τριετία. Σε ειδικό πήγαινα από πιο πριν.

Υπήρχαν στιγμές που κοίταζα το ταβάνι κι έλεγα “τώρα τι θα γίνει πώς θα τελειώσει”. Η ζωή μου είναι πάνω κάτω μέχρι τώρα, εύχομαι στο εξής να είναι πιο ήρεμα και ομαλά τα πράγματα.

Έχω περάσει και πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα», αποκάλυψε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

Και συνέχισε: «Λένε ότι αν μας συμβαίνει κάτι συνεχόμενο, μάλλον κάτι κάνουμε εμείς συνεχόμενα, οπότε το προκαλούμε. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γενικά.

Με καθορίζει το συναίσθημα, είμαι ή του πολύ ή του καθόλου. Όταν είσαι έτσι ακραίος, υποθέτω ότι φέρνει και ακραίες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα έχουν συμβεί και πράγματα που δεν φταίω εγώ, δεν τα ελέγχουμε όλα».

Κλείνοντας η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Φώτο Πιττατζή, λέγοντας: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”.

Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο.

Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ηλικία, μεγαλώνουμε πια και κουβαλάμε βάρος στην πλάτη μας.

Όσο μεγαλώνεις αυτά που μπορείς να υπομείνεις είναι λιγότερα. Έχει συμβεί σε εμένα και το έχω διαπιστώσει σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

About Post Author

You May Also Like

More From Author