«Καταπέλτης» ο Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνουν»

Ο μεγάλος τραγουδιστής, Γιώργος Νταλάρας, στο παρελθόν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Μαρία Κοκολάκη και είχε δηλώσει ανοιχτά την άποψη του για τον Σάκη Ρουβά και τα τραγούδια του.

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά

Ειδικότερα, για τον Σάκη Ρουβά υπογράμμισε ο έντεχνος τραγουδιστής «διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας. Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε. Το περιεχόμενο των τραγουδιών του, ήταν σχεδόν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμείνουν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια, αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι”.

Η συμβουλή που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην κόρη του.

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας “έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακούσει τα τραγούδια που ακούγονταν παλιά, αλλά και της εποχής και διάλεξε τον Χατζιδάκι».

Γιώργος Νταλάρας: Η συνέντευξη του

Πηγή:i-diakopes.gr

About Post Author