Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη και καθώς μιλούσε για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου της. 

H γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε σε μία συνεργασία της κατά το παρελθόν την οποία και αναγκάστηκε να διακόψει καθώς παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα υγείας στον γιο της ο οποίος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί ενάμιση μήνα στο Παίδων.

Όπως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη δακρύζοντας, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ενώ ένιωθε υπερήρωας.

Κλαίγοντας καθώς επανέφερε στο μυαλό της όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Αφροδίτη Γραμμέλη έδειξε την πιο τρυφερή πλευρά της.

Στη συνέχεια μίλησε για τις κατά καιρούς συνεργασίες της στην τηλεόραση, τονίζοντας πως φέτος, στο Όλα Γκουντ, ένιωσε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα “χτυπήθηκαν” από παντού και πολύ άδικα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα τονίζοντας πως η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM ήταν μία καλή επιλογή καθώς θεωρεί πως είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Επίσης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στη Φαίη Σκορδά που είπε πως θεωρεί φίλη της και πως είναι από τους ανθρώπους που θεωρεί πως αν μέσα στο βράδυ χρειαστεί κάτι θα είναι από τους πρώτους που θα πάρει τηλέφωνο για να τη βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη:

About Post Author

You May Also Like

More From Author