Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου της Αθήνας

Ήταν στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών που ο Χάρης Δούκας εξελέγη νέος δήμαρχος Αθηνών. Τα βλέμματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έπεσαν σε μια μελαχρινή καλλονή πίσω του που μέχρι τότε δεν γνώριζε κανείς τίποτα για την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «ΟΝ time» πρόκειται για τη σύντροφο του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι διεθνολόγος. Το ζευγάρι μάλιστα αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για εκείνον σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά του.

Το who is who της συντρόφου του Χάρη Δούκα

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας.

Πηγή:tanea.gr

About Post Author