Παύλος Πολάκης σε Νίκο Χατζηνικολάου: Κάνε μου μήνυση για να έχουμε γλέντια

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που ρωτούσε τον δημοσιογράφο αν οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «ξαναχτύπησε»

Επανέρχεται στην κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Παύλος Πολάκης. Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που ρωτούσε τον δημοσιογράφο αν οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «ξαναχτύπησε».

Παρενέβη σε απάντηση του εκδότη – δημοσιογράφου στα social media σχετικά με τα χρέη των εταιρειών ότι έχουν ρυθμιστεί κατά νόμο, με εξωδικαστικό, λέγοντας: «Κάνε μήνυση. Εξωδικαστικός γίνεται σε χρέη ΜΕΧΡΙ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!! Θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα».

Νωρίτερα, σήμερα, με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;» Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου του απάντησε, λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα από τον βουλευτή, καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη».

Η ανάρτηση του Νίκο Χατζηνικολάου: «Η απάντησή μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: “Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη”».

Πηγή:reader.gr

About Post Author