Με μια λιτή, αλλά αιχμηρή ανακοίνωση, σχολιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου τα δημοσιεύματα για μυστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που αναρτήθηκε στην σελίδα του  στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι όπως μετέδωσε ο ALPHA, η συνάντηση που έγινε σε σπίτι δημοσιογράφου τον Δεκέμβριο.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι συζητήθηκαν διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Από την πλευρά του κ. Παπανδρέου αναφέρεται ότι επρόκειτο για μια κοινωνική εκδήλωση, γιατί υπήρχαν κι άλλοι καλεσμένοι στο σπίτι του δημοσιογράφου. Ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης, η πλευρά Παπανδρέου παραπέμπει στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στον Πύργο, κατά την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author