Ρώσος έπιασε αποτρόπαιο ένα πλάσμα που το ονόμασε «Ψάρι Φρανκεστάιν» (vid)

Ένας ψαράς μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα περίεργο ψάρι που έπιασε στα νερά της Ρωσίας.

Ο Ρόμαν Φεντόρτσοφ είναι ένας ψαράς στη Ρωσία, ο οποίος ειδικεύεται στο να πιάνει τα πιο περίεργα ψάρια. Συχνά μάλιστα, μοιράζεται με τους ακόλουθούς του τα ψάρια του.

Ο Ρώσος που εργάζεται σε μια τράτα στο Μούρμανσκ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση περίεργων πλασμάτων που κρύβει ο βυθός.

Περνά αρκετό χρόνο στη θάλασσα και στη συνέχεια ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram, στιγμιότυπα από τα ψάρια που βρίσκει, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι τρομακτικά.

Πρόσφατα ο Ρόμαν ανέβασε μια φωτογραφία με ένα σχεδόν ημιδιαφανές ψάρι, με κοφτερά πτερύγια, ουρά και περίεργα πράσινα μάτια. Το ψάρι είχε πάνω του σημάδια που φαίνονταν σαν ραμμένες γραμμές. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά του ονομάστηκε «ψάρι Φρανκεστάιν».

Η ανάρτηση του Ρόμαν συγκέντρωσε χιλιάδες likes και το περίεργο ψάρι έγινε viral. Οι χρήστες του Instagram γοητεύτηκαν από το «ψάρι Φρανκεστάιν» με κάποιον να γράφει: «Το αναζητούσα αρκετά χρόνια σε αυτά τα νερά. είσαι πολύ τυχερός. Είναι υπέροχο».

Οι ακόλουθοί του Ρομάν τον επαίνεσαν για αυτά τα ευρήματα με κάποιον να σχολιάζει: «Μου αρέσει να βλέπω αυτά τα υπέροχα πλάσματα!».

Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author