Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 11 Ιανουαρίου 2023 και στρέφεται κατά του Γεώργιου Νίκα και της μητέρας του ενώ αφορά διαμέρισμα επί των οδού Στησιχόρου – Στα 1,99 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης

Στο σφυρί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν προγραμματιστεί να βγουν ιδιοκτησίες της οικογένειας Νίκα στην περιοχή των παλαιών Ανακτόρων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το newmoney.gr, ο πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Intrum, έχει οριστεί για τις 11 Ιανουαρίου 2023, με συνολική τιμή εκκίνησης 1.988.500 ευρώ και στρέφεται σε βάρος του Γεώργιου Νίκα, και της Μαρίας, χήρας Παναγιώτη Νίκα, το γένος Δουκάκη.

Αφορά ακίνητο του γνωστού αλλαντοβιομήχανου Παναγιώτη Νίκα και ειδικότερα ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά του Γεώργιου Νίκα υπό την ιδιότητά του ως νόμιμος εξ αδιαθέτου κληρονόμος σε ποσοστό ¾ εξ αδιαιρέτου επ’ ωφελεία του ευεργετήματος της απογραφής του εγγυητή και ήδη αποβιώσαντα, Παναγιώτη Νίκα, καθώς και της μητέρας του Μαρίας υπό την ιδιότητά της ως νόμιμη εξ αδιαθέτου κληρονόμος σε ποσοστό ¼ εξ αδιαιρέτου επ’ ωφελεία του ευεργετήματος της απογραφής του Παναγιώτη Νίκα.

Το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 150.000 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης.

Τι βγαίνει στο σφυρί

Το σφυρί αφορά το υπ’ αριθμόν 10 διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, την υπ αριθμόν 10 αποθήκη του πρώτου υπογείου και την υπ’ αριθμόν 13 θέση στάθμευσης αυτοκινήτων (γκαράζ) του δευτέρου υπογείου, της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στη θέση άλλοτε καλούμενη «Μπουμπουνίστρα» ή «Καλλιρρόη», ανατολικά του βασιλικού κήπου των Παλαιών Ανακτόρων και επί της οδού Στησιχόρου 8.

Το διαμέρισμα αποτελείται από χωλλ, λίβιγκ-ρουμ, σαλόνι, τραπεζαρία, οφφίς, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, λουτρό υπηρεσίας, διάδρομο, WC ξένων, διάδρομο υπνοδωματίων, δύο υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, εξώστη προς Ιερό Ναό Ταξιαρχών και βεράντα κατά επί της Στησιχόρου, ενώ έχει επιφάνεια 237,88 τ.μ.

Η αποθήκη αποτελείται από ένα δωμάτιο και έχει επιφάνεια 4,68 τ.μ., ενώ η θέση στάθμευσης αποτελεί αυτοτελή και διακεκριμένη οριζόντιο ιδιοκτησία καταλαμβάνουσα τμήμα του πρώτου υπογείου και τμήμα του Β υπογείου.

Οι τιμές πρώτης προσφοράς είναι για το διαμέρισμα 1.946.000 ευρώ (1.460.000 ευρώ για 75% του Γεώργιου Νίκα και 486.000 ευρώ για το 25% της Μαρίας Νίκα), για την αποθήκη 2.500 ευρώ και για τη θέση στάθμευσης 40.000 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες βαρύνονται με προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις.

Πηγή:newmoney.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author