AEGEAN BEAUTY Best in Pharmacy Awards 2023

Με χαρά  η ομάδα μας της AEGEAN BEAUTY παραβρέθηκε στη φετινή διοργάνωση Best in Pharmacy Awards 2023 που τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΦ όπου λάβαμε 2 Χρυσά Βραβεία και ένα Χάλκινο για τη σειρά μας “ Zero Waste Vegan Solid Cosmetics”.

Με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, την δημιουργικότητα και την στρατηγική, ο θεσμός Best in Pharmacy Awards έδωσε για μια ακόμη χρονιά την ευκαιρία να προβληθούν εταιρείες, προϊόντα, πρακτικές μάρκετινγκ και άλλες υπηρεσίες που διακρίνονται στο χώρο του φαρμακείου. 

Η εταιρεία μας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στη προστασία του φυσικού και θαλάσσιου περιβάλλοντος, πήρε το  Χρυσό  Βραβείο στη κατηγορία Καλύτερη Πράσινη Πολιτική για τη σειρά μας Zero Waste Vegan Solid Cosmetics. Η παραγωγική μας διαδικασία είναι ψυχρής ανάμειξης  για προστασία των πλούσιων αντιοξειδωτικών  συστατικών και για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Η συσκευασία με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αποκλείει τη χρήση πλαστικού.

Χρυσό Βραβείο στη κατηγορία Καλύτερο Προϊόν Περιποίησης Σώματος, πήρε το στερεό, χειροποίητο και πιστοποιημένο  βούτυρο σώματος, Vegan Lemon Blossom Solid Body Butter με 100% βιολογικό λεμονανθό. Χάλκινο Βραβείο στη κατηγορία  Καλύτερο Προϊόν για τη Φροντίδα Μαλλιών κέρδισε το στερεό χειροποίητο και πιστοποιημένο Vegan Bergamot Conditioner με εκχυλίσματα εσπεριδοειδών.

Ευχαριστούμε τους Διοργανωτές και τη Κριτική Επιτροπή, την επιστημονική μας ομάδα, τους βιοκαλλιεργητές των Κυκλάδων που  προμηθευόμαστε βότανα και πρώτες ύλες καθώς και τα συνεργαζόμενα Φαρμακεία και Ξενοδοχεία.

Τα προϊόντα μας θα βρείτε σε επιλεγμένα Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφθείτε το site μας: www.aegeanbeautyproducts.eu

Επικοινωνία | Άντζυ Νομικού| angienomikou@gmail.com

About Post Author