Πέταξε γατάκι από τον πρώτο όροφο εστιατορίου και πουλούσε «μαγκιά»

Photo by Q’AILA on Unsplash

Έτρωγε στο εστιατόριο με παρέα, ένα γατάκι ανέβηκε στο τραπέζι και ενώ ένας υγιής άνθρωπος θα έκανε ένα «ξουτ» και θα το απομάκρυνε, ένας φιλόζωος θα το χάιδευε και κατά πάσα πιθανότητα θα του έδινε και μεζέ, ο διεστραμμένος νταής 58χρονος το πέταξε κάτω από τον πρώτο όροφο. Το γατάκι τραυματίστηκε με φωτογραφίες από το σημείο να δείχνουν αίματα στο πλακόστρωτο. Όταν δε περαστικοί έκαναν στον υπάνθρωπο παρατήρηση εκείνος σύμφωνα με τις πληροφορίες κόμπαζε για την πράξη του.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τη μαγκιά αυτή την διατήρησε και όταν αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά την καταγγελία που έκαναν -πράττοντας σοφά – οι περαστικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του in, που πεισματικά θα συνεχίσει να αναδεικνύει περιστατικά κακοποίησης ζώων ζητώντας την τιμωρία των κακοποιητών, πρόκειται για 58χρονο άντρα που οι Αρχές συνέλαβαν.

Όλα αυτά συνέβησαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στην Ύδρα, που όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στα social media, και είναι αξιέπαινο, οι αστυνομικές αρχές έχουν επανειλημμένως δείξει την ευαισθησία τους απέναντι σε περιστατικά κακοποίησης ζώων.

«Τα τέρατα γελούσαν»
Ο νταής που τα έβαλε με το γατάκι έτρωγε με παρέα στην ταράτσα εστιατορίου Ψαροπούλα όταν το άτυχο γατάκι προσέγγισε το τραπέζι τους. Τότε το πέταξε από ύψος 6 μέτρων τραυματίζοντας το.

Άνθρωποι που τιμούν το είδος, σε αντίθεση με ανθρωποειδές που πέταξε το γατάκι, όταν έσκασε το γατάκι στα πόδια τους του ζήτησαν τον λόγο με εκείνον και την παρέα που τον συνόδευε να γελούν κυνικά και εξοργιστικά. Μάλιστα ο δράστης φέρεται να απάντησε σε γυναίκα «έχεις κανένα πρόβλημα; Εγω την έριξα».

Πηγή in.gr

About Post Author