Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: “Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; No way”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για την επίθεση στους vegans, έκανε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου “Φεγγάρι μου”, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε στο εάν επικοινώνησε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για να την ενημερώσει ότι θα πει το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά:

Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο να πούνε το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Εμένα δικά μου τραγούδια τα έχουν πει δεκάδες φορές. Με πήρε κανείς τηλέφωνο; Όχι. Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλα όχι και να την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω τι θα πω και αν θα πω. No way”.

Γιατί να στεναχωρηθεί; Κι άμα θέλει να στεναχωρηθεί… Άσε μην πω τίποτα άλλο. Δηλαδή όταν στενοχωριέται κάποιος τι πρέπει να γίνει; Να τον παίρνει κάποιος και να τον παρακαλάει και να του λέει “μην στεναχωριέσαι;”. No way”, δήλωσε, επίσης, ο λαϊκός τραγουδιστής.

Σχετικά με το εάν ήρθε σε επαφή με τον στιχουργό/συνθέτη, απάντησε: Με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έδωσε το okay, με χαρτιά. Όλα τα άλλα είναι μαρουλόφυλλα”.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς δήλωσε πως του έγινε δελεαστική χρηματική πρόταση για τη συμμετοχή του, γι’ αυτό και είπε το “ναι”, ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται το ποσό.

Τέλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε: Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να πει το τραγούδι κάποιος άλλος, εμένα λένε “πλανητάρχη”. Και στη Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο “πλανητάρχης””.

Πασχαλινά αυγά διαστημόπλοια, μία γυναίκα που κάνει pole dance ντυμένη λαγουδάκι, ένα αρνί στη σούβλα, ιπτάμενα ποτήρια μπύρας και ένας στρατός από άντρες ψήστες συμμετέχουν στη διαφήμιση. Όλη η ματσίλα της ημέρας, όλα όσα με ενοχλούν είναι εκεί, στη Σελήνη και γιορτάζουν ένα Πάσχα όπως ακριβώς το θυμάμαι στην παιδική μου ηλικία, λες και η κοινωνία μας δεν προχώρησε ούτε χιλιοστό από τα 80s.

Ο Τάσος Μπουγάς αποχαιρετά τη γυναίκα- λαγουδάκι που εκσφενδονίζεται στο διάστημα, ενώ ζητά από τους vegans να μείνουν «από μακριά κι αγαπημένοι».

«Τα Jumbo, στέκονται διορατικά και ατενίζουν το ελληνικό Πάσχα στο μέλλον, με μια προφητική ταινία. Ποια θα είναι η θέση του Πλανητάρχη σε αυτή τη διατροφική διένεξη; Το μόνο σίγουρο, είναι ότι πολλά μπορούν να μας “χωρίσουν” στο μέλλον. Θα μας ενώνει όμως πάντοτε, η πασχαλινή λαμπάδα και τα αγαπημένα Jumbo», αναφέρει η εταιρεία στην δημοσίευση της στο YouTube.

Αν μας νοιάζει να μας ενώνει κάτι όμως, δεν θα βάζαμε τους ανθρώπους με διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις να κάνουν τους «εχθρούς» στις διαφημίσεις έτσι δεν είναι; Δεν θα δημιουργούσαμε σεξιστικές εικόνες με τη μόνη γυναίκα στη διαφήμιση να υιοθετεί το ρόλο του sexy πασχαλινού λαγού, σε στιλ Playboy αλά ελληνικά. Δεν θα βάζαμε μόνο άντρες στον στρατό από ψήστες. Δεν θα χωρίζαμε τις λαμπάδες σε λαμπάδες μπριζόλες και λαμπάδες μαρούλια όπως συμβαίνει στο τέλος της διαφήμισης.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν και δεν ήρθαν μόνο από τους vegans. Το Twitter χωρίστηκε όπως ήταν επόμενο σε εκείνους που αντιδρούσαν απέναντι στην παρωχημένη εικόνα του ελληνικού Πάσχα της διαφήμισης των Jumbo, σε εκείνους που βρήκαν την ευκαιρία να πουν «ξιδάκι στους vegan» και να μιλήσουν για μία ακόμα φορά για την πολιτική ορθότητα που πολεμά το χιούμορ, και σε εκείνους που γέλασαν με την καρδιά τους βλέποντάς την.

About Post Author