Βροχή οι έρχονται αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλκη στη Θεσσαλονίκη που «μάτωσε» την Ελλάδα και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το θέμα της οπαδικής βίας.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση, μιλώντας στον ANT1 το πρωί του Σαββάτου προέβη σε νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση.

«Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν» είπε ο Α.Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην ″γιάφκα″, χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά», αναφέροντας πως κατά την γνώμη του εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον άτυχο Αλκη και τους φίλους του.

Στη συνέχεια προέβη σε μια καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση: «Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Αλκη. Δίπλα του είναι ο γιoς μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», είπε, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

Ως διοικητικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην εμπειρία του και από την Λάρισα και όσα γίνονταν πέριξ της ΑΕΛ όταν ανέλαβε την ομάδα.

Αναφερόμενος γενικότερα στους συνδέσμους οπαδών είπε πως «οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δεν βλέπεις πρόσωπα» και συμπλήρωσε πως τα μέλη των συνδέσμων, που πλέον λειτουργούν ως «επιχειρήσεις», όπως ανέφερε, πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, «προστασία» σε μαγαζιά κ.λπ.

Συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνουν νόμιμοι όλοι οι σύνδεσμοι, επισημαίνοντας ακόμη πως «το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν».

(με πληροφορίες από dikastiko.gr, ΑΝΤ1)

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours