Αυτοκτονία γυμναστή: «Έστειλε πορνογραφικό υλικό εν αγνοία της» λέει ο δικηγόρος της γυναίκας που αναφέρεται στο e-mail

Μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή. Ο άντρας, πριν δώσει τέλος στη ζωή του έστειλε e-mail σε περισσότερα από 20 άτομα, στο οποίο «φωτογράφιζε» την πρώην σύντροφό του ως υπαίτια για την αυτοκτονία του.

Μάλιστα, στο ίδιο μειλ γινόταν αναφορά στο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, μετά το οποίο, η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού.

Ο δικηγόρος της γυναίκας η οποία αναφέρεται στο μειλ του 50χρονου γυμναστή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» του Alpha και ενημέρωσε πως η εντολέας του κατέθεσε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης υπόμνημα στο οποίο διαλαμβάνεται η θέση της επί του περιστατικού και του σημειώματος το οποίο άφησε ο αυτόχειρας.

Ο κ. Κώστας Κόλτσης χαρακτήρισε «ανυπόστατα και ανήκουστα» τα όσα ακούγονται και γράφονται περί 400.000 ευρώ τα οποία η εντολέας του φέρεται να υπεξαίρεσε από τον τραπεζικό λογαριασμό του γυμναστή.

Στα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας, η φωτογραφία της οποίας υπήρχε και στο μειλ που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, τόνισε πως εκείνος είχε απειλήσει ξανά την εντολέα του πως θα αυτοκτονήσει και το έκανε κάθε φορά που ήθελε να την κάνει να επιστρέψει κοντά του.

«Η εντολέας μου διέκοψε την ερωτική σχέση που είχε με τον αυτόχειρα, αρκετό καιρό πριν, ο αυτόχειρ και αυτή τη φορά επικαλούμενος προβλήματα, στεναχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει -όπως είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν – απειλές τέτοιες, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει πίσω. Η ίδια αρνείτο κατηγορηματικά διότι ο λόγος για τον οποίο διεσπάσθη ο ερωτικός δεσμός τους ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα για τον οποίο δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου γινόταν σαφές πως πρόκειται για ερωτική απογοήτευση» ανέφερε η κ Κόλτσης.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ της γυναίκας και του γυμναστή ο δικηγόρος τόνισε πως: «Οικονομικές συνδιαλλαγές δεν φαίνονται από τα μηνύματα, σαν αυτές που λέγονται και αναφέρεται ο αυτόχειρας» και χαρακτήρισε «Ανήκουστο και ανυπόστατο» τα όσα ακούγονται τα περί 400.000 ευρώ.

«Απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει, ότι θα την κυνηγήσει» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: «Λίγο πριν την αυτοχειρία του απέστειλε πορνογραφικό υλικό το οποίο εν αγνοία της εντολέας μου είχε διατηρηθεί στην κατοχή του. Το υλικό αυτό το απέστειλε, όχι σε έναν άνθρωπο αλλά σε 24 ανθρώπους».

Όπως ανέφερε ο Κώστας Κόλτσης, ο γυμναστής ένα χρόνο πριν είχε γράψει ξανά επιστολή με την οποία απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει τονίζοντας: «πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου» ενώ πρόσθεσε: «πως έχανε χρηματικά ποσά επειδή “έπαιζε” με bitcoin».

«Έπαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Κολτσής υποστηρίζοντας πως τα μηνύματα που προσκόμισε στην εισαγγελία είναι «εκδίκησης» αφού «πιο πριν της έλεγε σε αγαπάω». «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος.

Κατηγορηματικός ήταν ο δικηγόρος, πως η εντολέας της δεν είχε ποτέ τους κωδικούς του γυμναστή για τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. «Δεν της έδωσε ποτέ τους κωδικούς του» είπε χαρακτηριστικά.

About Post Author