Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης απάντησε για τον πατέρα Αντώνιο και τις καταγγελίες

Η Κιβωτός του Κόσμου παραμένει στο επίκεντρο μετά τις καταγγελίες που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Ένας από τους ανθρώπους που είχαν προχωρήσει σε δωρεές, κλήθηκε να πάρει θέση…

Ο πατέρας Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου, παραμένουν στην κορυφή της επικαιρότητας. Ο ασκός του Αιόλου, άνοιξε μετά την πρώτη καταγγελία από έναν 19χρονο, για κακοποίηση και ασέλγεια από δύο εργαζόμενους στη δομή όπου φιλοξενήθηκε. Σύντομα υπήρξαν κι άλλες από πρώην τρόφιμους που καταγγέλλουν πως έπεσαν θύματα κακοποίησης από άτομα, που συνδέονται με την εν λόγω ΜΚΟ. Πολλοί από εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν δωρεές, λύνουν τη σιωπή τους και παίρνουν θέση.

Εμμέσως αλλά σαφώς, ο βιομήχανος Κώστας Λούλης που δώρισε ακίνητα ιδιοκτησίας του στον Βόλο, για να στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου, εξέφρασε σήμερα τις επιφυλάξεις του ως προς τις καταγγελίες που βαραίνουν την Μη Κυβερνητική Οργάνωση και τον επικεφαλής της. “Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας” δήλωσε.

Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης τον Σεπτέμβριο του 2017 προχώρησε σε μια δεύτερη μεγάλη δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου. Μετά την δωρεά αγροκτήματος στην περιοχή Διμηνίου, προ 5 ετών δώρισε και το δεύτερο ακίνητο ιδιοκτησίας του στον Άνω Βόλο. Τα δυο ακίνητα αποτελούν κοινωνικές εστίες για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Κιβωτού είχε ανακοινώσει τότε ο κ. Κώστας Λούλης.

Θα γίνει ανάκληση της δωρεάς; Οχι, εφόσον ο κ. Κώστας Λούλης περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. “Ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν βγάζω εγω τις καταδικαστικές αποφάσεις και περιμένουμε μόνο της αποφάσεις της δικαιοσύνης. Εκτίμησα το έργο του πατέρα Αντώνιου, όπως τόσοι άνθρωποι, μέχρι και η Ακαδημία Αθηνών”, είπε στο gegonota.news

About Post Author