Σπύρος Φωκάς: Ζει απομονωμένος και καταβεβλημένος – Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Ο 85χρονος ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη

Δύσκολες ώρες περνά ο Σπύρος Φωκάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός στα 85 του χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οικονομικά θέματα.

Ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά και η εικόνα του δεν θυμίζει τίποτα από την αίγλη του παρελθόντος. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, και φίλοι του που τον λατρεύουν και τον στηρίζουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σπύρος Φωκάς ζει σε ένα χωριό της Πελοποννήσου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι αρκετά επιβαρυμένη.

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», έχει πει η σύζυγός του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πρόσφατα, η  ιστοσελίδα olympia.gr δημοσίευσε μία φωτογραφία του ηθοποιού, μαζί με τον φίλο του και υποψήφιο δήμαρχο Νεμέας και θεατρικό επιχειρηματία, Θανάση Παπαδά.

Η φωτογραφία τους

About Post Author