Σε επανάληψη παίζει αυτές τις μέρες η αγαπημένη σειρά του MEGA, Μαρία η Άσχημη, η οποία μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και 13 χρόνια, ωστόσο οι ατάκες της έχουν μείνει στην ιστορία. Βέβαια, κάποιοι από τους ηθοποιούς έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα ο Τζέρυ, το παιδί αλληλογραφίας.

Ο κατά κόσμον Ιάκωβος Μυλωνάς ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Οίκου Μόδας του Αλέξη Μαντά, είναι εντελώς διαφορετικός 13 χρόνια μετά. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας και παραγωγός. Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μια στιγμή, δυο ζωές (2007), Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Το χρώμα του φεγγαριού (1996).

Ενώ, δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μεταξωτές Γυναίκες (2015), Οι ένοχοι (2016), 2047 (2017), Σχέσεις 2 επί 3 (2017). Εμείς μάλιστα ψάξαμε και τον βρήκαμε στα social media και η αλήθεια είναι πως η διαφορά στην εμφάνισή του είναι μεγάλη, όπως και της Μαρκέλλας!

Πώς είναι σήμερα ο Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη
πως είναι σήμερα ο Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη
Ολόκληρος άντρας σήμερα ο Τζέρυ από την Μαρία την Άσχημη

Τι είχε πει για τον Λιγνάδη & Φιλιππίδη

«Είναι πολύ βασικό το γεγονός ότι κάποιος τώρα θα φοβηθεί να κάνει οτιδήποτε σε κάποιο νέο παιδί. Μετά το κίνημα MeToo άκουσα σκηνοθέτη να λέει “πρέπει να προσέχω πλέον τη συμπεριφορά μου”. Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη. Είχα πάει σε μια οντισιόν, μου άνοιξε την πόρτα με την ρόμπα του και μου έλεγε “συγγνώμη τώρα βγήκα από το μπάνιο”. Με ρώτησε αν είμαι ομοφυλόφιλος. Είναι ένας άνθρωπος διάσημος. Ένιωσα άσχημα, είπα “έτσι γίνονται τα πράγματα τώρα”.

Έπεσα από τα σύννεφα με έναν άνθρωπο που είχα συνεργαστεί. Δεν το περίμενα καθόλου. Ας πούμε για έναν άνθρωπο είχα ακούσει ότι μιλούσε άσχημα στα κορίτσια (για τον Φιλιππίδη). Ήξερα τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν ήξερα όμως τα τέρατα που γινόντουσαν. Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε καφρίλα που προσέγγιζε με αυτόν τον τρόπο τις κοπέλες. Είναι άντρες παλιάς βλακείας, όχι παλιάς κοπής».

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author