Ο Πάνος Μιχαλόπουλος διαψεύδει την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι όλα ψέματα»

Το πρωί της Παρασκευής (3/2), η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», αποκάλυψε ότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 και του ’90, σκέφτεται να εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου Μανουσάκη και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει, όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά, Τμήμα Ηθών» είπε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επιλέξει ν’ απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, έκανε μία λιτή δήλωση στον Νίκο Νικόλιζα για την εφημερίδα «Espresso» και απάντησε αν θα επιστρέψει ή όχι τελικά στη μικρή οθόνη. Πάντα ευγενικός και λιγομίλητος, ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπογράμμισε: «Είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

About Post Author