Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στο χειρουργείο για μία επέμβαση ρουτίνας, ωστόσο τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα επικίνδυνα για εκείνον όταν κόλλησε σταφυλόκοκκο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και στα συναισθήματά του εκείνες τις δύσκολες ώρες.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Κινδύνευσε η ζωή μου άμεσα»

«Από μία επέμβαση ρουτίνας κόλλησα στο χειρουργείο σταφυλόκοκκο και κινδύνευσε η ζωή μου άμεσα. Δόξα τω Θεώ βγήκα από το νοσοκομείο προχθές και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο Ίδυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στην παράσταση “Άσπρο Πάτο”. Έγινε αντικατάσταση, παίζει τον ρόλο μου, ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του. Είναι ο Γιάννης Σοφολόγης», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έπαιζα με τις πιθανότητες να σας χαιρετήσω ή όχι»

«Ανέβασα στα social media φωτογραφία από τα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο 20 μέρες και έπαιζα με τις πιθανότητες να σας χαιρετήσω ή όχι. Ένιωσα την ανάγκη να μοχλεύσω λίγο την φαντασία μου στα παιδικά μου χρόνια».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή: «Οι περισσότεροι που έχουν κολλήσει σταφυλόκοκκο έχουν πεθάνει. Αν περάσει στο αίμα μέσα αυτό το μικρόβιο, τελειώνεις. Προσεύχομαι κάθε μέρα στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, πιστεύω ότι έχω πολλούς αγγέλους που με προσέχουν, η μανούλα και ο πατέρας, πιστεύω βάλανε το χεράκι τους», δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

About Post Author

You May Also Like

More From Author