Κλειστό θα παραμείνει το θέατρο Δημήτρης Χορν έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουμένο», εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. 

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ηθοποιός εξήγησε τι συνέβη, θέλοντας τόσο να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους όσο και ν’ απολογηθεί για την ακύρωση των παραστάσεων. 

«Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρ’ όλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύω πραγματικά the show must go on σωματικά δεν μπορώ ν’ αντεπεξέλθω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα» ανέφερε.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

«Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση. Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης “Φιλουμένα Μαρτουμένο”, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή.

Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα. Θα χαρούμε, λοιπόν, από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας!

Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου. Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση».

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author