«Έζησε όλο τον εξευτελισμό, δεν είδε το παιδί του ούτε το εγγόνι του»: Συγκινεί η Κλέλια Ρένεση για τον πατέρα της

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι του Σάββατου 31/12 η Κλέλια Ρένεση.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα της, Αντρέα, συνοδεύοντάς την με ένα μακροσκελές κείμενο.

Στο εν λόγω κείμενο, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια εξομολόγηση για τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πως σήμερα βγαίνει στη σύνταξη, τονίζοντας παράλληλα πόσο δύσκολα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«”Τέλειωσε η βάρδια κ φεύγετε”. Κ είναι απίστευτο. Μετά από πόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές για διορισμούς , γιατρός του εσύ, επιμελητής β, α, υποδιευθυντής, διευθυντής κλινικής, άπειρα χρονιά στα νοσοκομεία στα χειρουργεία κ στα ιατρεία, ο πατέρας μου, βγαίνει σήμερα στη σύνταξη. Καλός πολίτης λένε. Κ εγώ σκέφτομαι. Δεν κοιμήθηκε ούτε ένα βράδυ 30 χρονιά τώρα πάνω από 3 ώρες σερί χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποιο περιστατικό. Δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει κινητό ή να πάει κάπου που δεν είχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μια στάλα αλκοόλ για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να έρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Όταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να βρει μισή μέρα κ μόλις βγήκα από το χειρουργείο έπρεπε να φύγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για κάθε περιστατικό.

Έζησε όλο τον εξευτελισμό του ΕΣΥ από την εκάστοτε κυβέρνηση. Την έλλειψη προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων , γαζών, αποστειρωτών. Έζησε τον εξευτελισμού που επιτρέπει ο νόμος, στον ανειδίκευτο τουριστικό γιατρό σε νησί να μπορεί να βγάζει 4πλασια από τον διευθυντή του ΕΣΥ που έχει να κοιμηθεί 2 μήνες για να εξυπηρετήσει την τουριστική τορπίλη. Καλός πολίτης δεν θα ναι από δω κ πέρα. Καλός πολίτης ήταν πάντα. Κ μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν την δουλειά τους με τόση ευλάβεια κ συνέπεια. Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου κ θα παραδόσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά κ δούλεψες μια ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξιά σου. Κ πως αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια, χωρίς φωτιά στα μάτια;! Φτου ξελευθερία κ αέρα στα πανιά σου!! Andreas Renesis»”, έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

About Post Author