Φρίκη στα Πετράλωνα: “Πατέρας” έκανε πάρτι οργίων με τα ανήλικα παιδιά του

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου, 17 άτομα τον είχαν βιάσει στο σπίτι της οικογένειας του στα Πετράλωνα. Ο ανήλικος αναφέρει ότι έχουν κακοποιηθεί κι άλλα παιδιά στα «πάρτι» του πατέρα

Τα ονόματα 17 ατόμων έδωσε στην αστυνομία ο 17χρονος που βιάστηκε από τον πατέρα του στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών της οικογένειας, ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι στα οποία ο ίδιος μαζί με άλλους βίαζε τον ανήλικο γιο του, ενώ η μητέρα τα γνώριζε όλα.

Η έρευνα για τη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά στα χέρια των γονιών τους φέρνει στο φως νέα ανατριχιαστικά στοιχεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προκύπτει ότι συνεργάτες και φίλοι του πατέρα, καθώς και ο θείος, αδερφός του πατέρα, είναι στη λίστα των ατόμων που βίασαν το παιδί. Ο 17χρονος περιέγραψε βιασμούς και στο σπίτι του θείου του, ο οποίος έχει κόρες.

Η 22χρονη αδερφή του κατήγγειλε επίσης σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της με τη μητέρα όχι μόνο να είναι παρούσα και να τα ξέρει όλα, αλλά να τα λέει και στη γειτονιά.

Οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012 όταν το αγόρι ήταν μόλις 7 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς κυκλοφορούσαν γυμνοί μέσα στο σπίτι, φιλούσαν τα παιδιά στο στόμα και προέβαιναν σε ερωτικές πράξεις με ανοιχτές τις πόρτες.

About Post Author